Synkronointiongelma iOS:lla

Mikä voisi auttaa kun RuuviTagini ei enää synkronoi dataa appiin kuin pari päivää pariston irrottamisen jälkeen. Sen jälkeen synkronointi kestää muutaman minuutin kunnes tulee virheilmoitus:

Virhe
BTKit: failed to serve in desired interval

Ruuvissa on uusin firmware ja appi on uusin mitä Appstoresta löytyy.

Google translate asks:
Which could help when the Ruuvi Tag no longer syncs data to the app until a couple of days after removing the battery. After that, the synchronization will take a few minutes until an error message appears:

Error BTKit: failed to serve in desired interval

The ruuvi has the latest firmware and the app is the latest that can be found in the Appstore.

Hei,

Kiitos ongelman raportoinnista ja pahoittelut ongelmasta. Olemme saaneet muutamia vastaavia raportteja, mutta emme ole vielä onnistuneet toistamaan ongelmaa. Mikä iPhone ja iOS-versio on käytössä?

iPhone 12 Pro iOS 15.2.1

Moi, kokeilin ja minulla näytti olevan sama ongelma synkronoinnin kanssa. Mutta… Sitten kokeilin synkronoida toista ruuvi tageistani ja se menikin ilman ongelmia läpi. Tämän jälkeen kokeilin vielä uudestaan synkronoida ensimmäistä tagia ja hetken odottelun jälkeen sekin meni läpi ilman virheitä.

iPhone 12, iOS 15.1.1, RuuviStation 0.7.6(206)

Koitin synkkausta myös iPad 5th genillä (iOS 15.2.1) ja iPad 8th genillä (iOS 15.2.1) eikä onnistunut kummallakaan. Yritän saada jostain vielä Androidin käsiini millä testata.

Mik√§ on t√§m√§n ‚Äúongelmallisen‚ÄĚ tagin pariston j√§nnite, ja onko se ollut kuinka pitk√§√§n k√§yt√∂ss√§? Yksi selitys mik√§ tulee mieleen on tyhjill√§√§n oleva paristo, tageilla on tapana k√§ynnistyill√§ uudelleen suhteellisen tihe√§stikkin pariston ollessa viimeisimmill√§√§n, ja se voi aiheuttaa kaikenn√§k√∂si√§ ongelmia datan ja yhteyksien kanssa.

Synkkaus toimi Samsung Galaxy A41:llä. Paristo on ihan uusi CR2477T 3.016V

Synkkaus toimi myös Google Pixel 5 / Android 12

Kiitos ilmoituksesta, selkeästi siis iOS-puhelimien kanssa ongelma.

Aiheesta on ketju myös osoitteessa Error message: BTKit: failed to connect to peripheral in desired interval - #12 by otso.

Välitän tämän iOS-kehittäjällemme