Error message: BTKit: failed to connect to peripheral in desired interval

Historia graafi ei päivity automaattisesti. Manuaali syncin jälkeen näyttäisi päivittävän tietoja, mutta silti tulee tuo virheilmoitus. Miten saa sen pois / päivittymään automaattisesti?

Hei,

Onko kyseessä Ruuvi Station -kännykkäsovellus? Android- vai iOS-versio?

iPhone-sovellus

Menemällä yksittäisnäyttölukemaan trendigraafikin kyllä päivittyy samalla, mutta synkronoi-komento antaa virheilmoituksen.

Mikä iOS-versio on kyseessä? Entä RuuviTagien firmware-versio?
@Marko saatko tämän ongelman toistettua?

iOS 15.0.2, tagit ostettu viime viikolla.

1 Like

Ilmoitus: Viimeisin laiteversio

Sama ongelma, samoilla oireilla. Ruuvi iOS app 0.7.6, iphone 11, ruuvin firmware version v3.31.1, itse tagi monta vuotta vanha.

Kiitos raportista. Onko sinullakin iOS 15 puhelimessa?

Ios 15.1 puhelimessa

sama ongelm, saatinko tästä tietoa miten saadan synkronoimaan? Kaksi laitettta ja kumpikaan ei synkronoi, ios puhelin käytössä
.

Hei,

Tämä ongelma koskettaa joitain iOS-käyttäjiä mutta emme ole onnistuneet vielä toistamaan ongelmaa omassa kehitystiimissämme. Aiheesta on ketju myös Synkronointiongelma iOS:lla - #7 by Scrin .

Onko sinullakin iOS 15?

Täällä myös sama ongelma. Eilen teiltä saapunut anturi toimi moitteetta vuorokauden sisätiloissa. Ongelma alkoi heti, kun siirsin anturin ulos pakkaseen. iPhone 12 Pro ja ohjelmistoversio iOS 15.2.1

1 Like

Olen huomannut samaa ongelmaa, mutta se näyttäisi johtuvan siitä, että toinen laite on yhdistettynä Ruuviin.

Jos menee ruuvin asetuksiin ja tilana on yhdistetään… tällöin kannattaa tarkistaa toinen laite onko se yhdistetty tilassa. Katkaisemalla bluetooth-yhteys toisesta laitteesta, vapautuu yhdistäminen taas alkuperäiselle laitteelle ja mittaustietojen synkronointi onnistuu.

1 Like