Synkronointiongelma iOS:lla

Google translate asks:
Which could help when the Ruuvi Tag no longer syncs data to the app until a couple of days after removing the battery. After that, the synchronization will take a few minutes until an error message appears:

Error BTKit: failed to serve in desired interval

The ruuvi has the latest firmware and the app is the latest that can be found in the Appstore.

Hei,

Kiitos ongelman raportoinnista ja pahoittelut ongelmasta. Olemme saaneet muutamia vastaavia raportteja, mutta emme ole vielä onnistuneet toistamaan ongelmaa. Mikä iPhone ja iOS-versio on käytössä?

iPhone 12 Pro iOS 15.2.1

Moi, kokeilin ja minulla näytti olevan sama ongelma synkronoinnin kanssa. Mutta… Sitten kokeilin synkronoida toista ruuvi tageistani ja se menikin ilman ongelmia läpi. Tämän jälkeen kokeilin vielä uudestaan synkronoida ensimmäistä tagia ja hetken odottelun jälkeen sekin meni läpi ilman virheitä.

iPhone 12, iOS 15.1.1, RuuviStation 0.7.6(206)

Koitin synkkausta myös iPad 5th genillä (iOS 15.2.1) ja iPad 8th genillä (iOS 15.2.1) eikä onnistunut kummallakaan. Yritän saada jostain vielä Androidin käsiini millä testata.

Mik√§ on t√§m√§n ‚Äúongelmallisen‚ÄĚ tagin pariston j√§nnite, ja onko se ollut kuinka pitk√§√§n k√§yt√∂ss√§? Yksi selitys mik√§ tulee mieleen on tyhjill√§√§n oleva paristo, tageilla on tapana k√§ynnistyill√§ uudelleen suhteellisen tihe√§stikkin pariston ollessa viimeisimmill√§√§n, ja se voi aiheuttaa kaikenn√§k√∂si√§ ongelmia datan ja yhteyksien kanssa.

Synkkaus toimi Samsung Galaxy A41:llä. Paristo on ihan uusi CR2477T 3.016V

Synkkaus toimi myös Google Pixel 5 / Android 12

Kiitos ilmoituksesta, selkeästi siis iOS-puhelimien kanssa ongelma.

Aiheesta on ketju myös osoitteessa Error message: BTKit: failed to connect to peripheral in desired interval - #12 by otso.

Välitän tämän iOS-kehittäjällemme

Onko tähän tulossa korjausta? RuuviTagini on nyt käytännössä käyttökelvoton omiin tarpeisiini.

Hei ja pahoittelut asian viipymisestä.

Kehittäjämme on törmännyt samaan vikaan muutamaan otteeseen ja tutkimme parhaillaan missä tilanteessa tarkalleen ongelma tapahtuu.

Kehitystä voi seurata GitHub-issuessa https://github.com/ruuvi/com.ruuvi.station.ios/issues/725 , en voi vielä sanoa varmaksi milloin tämä saadaan korjattua mutta kun ongelman juurisyy on selvillä korjauksen pitäisi olla nopea tehdä.

Jos tästä on mitään apua;

Yksi kolmesta anturista teki saman tenän IOS-luurien kanssa.
Tilanne resetoitui, kun kävin synkkaamassa kyseisen anturin Android-tabletille, tämän jälkeen IOS-luurien synkkaus alkoi toimia.

Eli en ehkä etsisi vikaa ainoastaan IOS-appista.

Google translates oh2msu’s reply as:
If this is of any help:

One of the three sensors did the same with the IOS handsets.
The situation reset when I went to sync about that sensor on an Android tablet, after that the sync of the iOS handsets started working.

So maybe I wouldn’t just look for a bug in the iOS app.

s/gloom/sync

Onko tämä edennyt?

@priyonto What is the status of ‚ÄúBTKit: failed to serve in desired interval‚ÄĚ bug in GATT synchronization on iOS?

We continued to investigate the issue. The issue is not reproducible constantly on our side to start working on it. I was managed to reproduce it only once. But, we are looking into it and hopeful to find it and fix the issue.

Uusin RuuviStation ei korjannut t√§t√§. Se n√§ytt√§√§ lataavan datapisteet sa jumittaa sen j√§lkeen. Esim . ‚ÄúHistoriatietoja luetaan‚Ķ 394‚ÄĚ ja tuohon j√§√§ ikuisesti

We could not reproduce this issue on our end in the latest version(v1.2.1) of the Ruuvi Station iOS App.

However, we do recommend updating the Ruuvi Station iOS app to the latest version if you have already did not update it. Also, most importantly update the firmware of the tag to the latest if you still encounter the issue.

Thank you.

1 Like

Here is a video of how this problem https://www.kuikka.net/ruuvitag/ruuvi.mov
firmware and iOS app are latest versions