Yksikkötesteissä ASSERTION FAILED gitistä kloonatussa projektissa

Otan tässä ensikosketuksia Ruuvin source-koodeihin. Softat asennettu ja sensori (Ruuvi tag) piuhoilla kiinni NRF52 DK:ssa.

emProject-tiedostossa oli yllätyksekseni useampi dokumentoimaton projekti (Kaarlo, Kalervo, Keijo jne). Mutta oletettavasti pca10040 oli se oikea, koska se oli ainut mikä kääntyi tälle sensorille. (Esim. Project ‘ruuvitag_b’ antoi käännösvirheen “\nRF5_SDK_15.3.0_59ac345\components\libraries\crypto\nrf_crypto_aes_shared.c: No such file or directory”).

Kuitenkin sesorin käynnistyminen jäi lyhyeen, kun yksikkötesteissä i2c:n kohdalla assert feilasi.
" app: ASSERTION FAILED at \ruuvi.firmware.c\nRF5_SDK_15.3.0_59ac345\modules\nrfx\drivers\src\nrfx_twi.c:244"
Eli tämä assert:
“NRFX_ASSERT(p_cb->state != NRFX_DRV_STATE_UNINITIALIZED);”

Mitään muutoksia, konffeja tms. en ole koodille tehnyt. Pitäisikö tehdä tai konffata jotenkin? Vai mistä voisi johtua ettei toimi?

Hei,

Projekti “RuuviTag B” on oikea, nopeasti katsottuna ongelma on että “…/…/nRF5_SDK_15.3.0_59ac345/components/libraries/crypto/nrf_crypto_aes_shared.c” />" viittaa kaksi tasoa ylemmäs jossa oma SDKni on eikä “…/nRF5_SDK_15.3.0_59ac345/components/libraries/crypto/nrf_crypto_aes_shared.c” />" jossa softlink on. Korjaan tämän seuraavan päivityksen yhteydessä, pull request on myös tervetullut.

Tämä liittynee siihen että PCA10040-levyllä ei ole oletuksena I2C-antureita, en ole aivan varma että miksi I2C-testejä on ylipäätään sillä ajettu

1 Like