Wrt54g v2.2 USB

Sain käytetyn wrt54g v2.2 routerin. SoC on BCM4712LKFB. Toimii ihan hyvin ja openwrt on nyt asennettu. Olen nähnyt monia artikkeleita joissa tuollaiseen wrt54g sarjan routeriin on viritetty USB. En kuitenkaan ole löytänyt tälle wrt54g v2.2 routerille mitään ohjetta, mutta tiedän siinä olevan USB:n. (Kerneli tunnisti USB:n kun olin asentanut ajurit ja siinä BCM7412LKFB:ssa on USB tuki).

Aina niissä artikkeleissa on juotettu johonkin tiettyyn paikkaan levyllä johdot ja sitten pari vastusta ja liitin koteloon. Mutta ongelmahan on se, että en tiedä mistä ne USB padit löytyvät levyllä. Eikä siinä ole edes mitään paikkaa johon USB voisi sopia. :frowning:

Olisiko teillä ehdotuksia miten löytäisin nuo padit johon juottaisin johdot?

Tässä vielä pari kuvaa routerin piirilevystä: http://epk.dy.fi/wrt54g/

Mitäs tohon 10 pin liittimelle tulee. 4 kpl signaaleja ainakin. Jos tohon reunaan tulee +5v niin vois olla jotain toivoa.

Pitäs varmaan penkoo lisää infoa tosta liittimestä

Edit:
Tolle liittimelle meneviä signaaleja ei ole oikeaoppisesti veetty, jos meinataan tota Hi speed modea. 1.1 ja 2.0 fullspeed voi noin toimia, mutta epäilen että ei mee Hi Speed modeen.

Ikävä kyllä se 10 pin liitin on sarjaportti. Ja se 12 pin liitin on JTAG. Se USB on joissakin noissa padeissä joissa on vastus (tai pitäisi olla) ja joiden toinen pää menee maadoitukseen. Levyllä on muutama sellainen padi, mutta en tiedä mitkä niistä on USB:n. Tietenkään en omista logiikka-analysaattoria ja oskilloskoppiikin on liian hidas usb väylään.

Pitäisikö sitten koittaa randomilla vai onko kenelläkään ehdotusta niiden etsimiseen?