USB power injector

Minulla on usb-laite joka vaatii pahimmillaan n. 900 mA virran, joten perus usb-linja ei oikein käy. Olen koittanut myös erästä muuntajalla varustettua usb hubia, mutta sekin on standardin mukainen, eikä aina anna tarpeeksi virtaa. Googlettemalla löysin tällaisen http://www.extremecircuits.net/2010/03/usb-power-injector-for-external-hard.html projektin, mutta osia etsiessäni huomasin ettei niitä Suomesta löydy (Bebek, Elfa …). Linkin takaa löytyy toinen linkki, joka johtaa sivuille josta ilmeisesti löytyisi kattavammat ohjeet, tietenkin maksua vastaan. Mietin kuitenkin, että olisinko voinut säästä hieman yrittämällä tehdä piirilevyn ilmaiseksi saatavien ohjeiden avulla, vaihtoehtoisilla osilla.

Merkittävimmät osat ovat regulaattori ja mosfet? Löytyykö niille korvaajaa Suomen kaupoista? Sisään syöttäisin mielummin 12 VDC, jos siitä ei tule ongelmaa (koska 12 VDC muuntaja löytyy jo). Onko jotain muuta mitä tulisi ottaa huomioon? Saanko tuollakaan laitteella tarpeeksi virtaa ulos?

Mitäs, jos tekisit sellaisen haaroitusjohdon, jollaisia tulee joidenkin kannettavien kiintolevyjen matkassa? Eli kaksi USB-liitintä virransyöttöä varten, mutta ainoastaan toiseen D+ ja D-. Jos sinulla on USB-hubi, joka antaa 500mA per liitin, niin pitäisi onnistua 900mA kahdella johdolla.

Näin aluksi teinkin, mutta laite ei jostain syystä toimi oikein.