Toinen tageista ei näy enää Grafanassa

Hei,

Minulla on 2x ruuvitagia ja laitoin influxDB:n, ruuvicollectorin ja Grafana serverin pyörimään näillä ohjeilla Raspberry pi 3B+ :lle:

https://blog.ruuvi.com/rpi-gateway-6e4a5b676510

Nyt yhtäkkiä toinen ruuvitageista hävisi näkyvistä Grafanasta, palveluiden ja palvelimen uudelleenkäynnistys ei auta.

Queryissa tagin MAC-osoite näkyy edelleen mutta graafeissa sitä ei ole valittavana. Mikä määrittää sen mitkä MAC-osoitteet näkyvät graafien yhteydessä?

Käytä Raspberry Pi:n omaa distroa mihin olen asentanut tarvittavat palikat. Android sovelluksessa molemmat tagit näkyvät edelleen.

Käytän valmista ruuvimeasurements.json dashboardia jonka bongasin jostain

Moi,

Ensimmäisenä tulee mieleen että vieläkö tag lähettää dataa? Jos katsot historiaa, löytyykö toisen tagin datat vielä historiasta? Jos löytyy, miltä paristojännite ja measurementCounter ovat näyttäneet loppupäässä?

Hei,

Grafanasta puuttuva tagi lähettää dataa Ruuvin android-sovellukseen edelleen, en tiedä miten tuon voisi tarkistaa linuxissa?

Historiasta tosiaan löytyy molempien tagien dataa kun katsoo 12 tuntia taaksepäin mutta sitten jo 6 tuntia taaksepäin enää vain toisen.

Battery voltage ja measurements per hour katkeavat samalla tavalla veitsellä leikaten kuin muutkin käppyrät tämän tagin osalta.

Hei,

Hain tagin rapsberryn viereen ja nyt tulee taas dataa grafanaan eli etäisyys oli ongelma ei mikään softa :slight_smile: Kiitokset avusta.

1 Like