Station.ruuvi.com ja Ruuvi Station mobiili sovellus ei toimi (korjattu)

Mobiili sovellus (Android & iOS) kirjasi pihalle ja ei voi kirjautua sisään vaan tulee unknown error occured. Sama ongelma todettu kaksien eri tunnusten kanssa kahta eri gateway:tä vasten.

Myöskään nettisivujen kautta ei pääse näkemään antureita.

Minulla mobiilisovellus (Android) toimii, mutta Gateway ei lähetä dataa pilveen, tai sovellus ei pääse sitä lukemaan. Selaimella en pääsee Ruuvi Station-sivulle. Pyytää kirjautumaan uudestaan, mutta sähköpostiin lähetetty koodi ei kelpaa.

Täälläkin sovellus toimii, mutta anturi oli hävinnyt sovelluksesta kokonaan ja nyt kun sen lisäsi uudestaan niin kaikki asetukset/kalibroinnit on kadonneet…

Nyt aukesi station.ruuvi.com, mutta oli asetukset nollaantuneet. Anturit kyllä ovat olleet tallessa kokoajan sovelluksessa, ja näkyvät kaikki pilvessäkin.

Taisi tuleva myrsky iskeä jo Ruuvin pilveen :wink:

Joo nyt taas pääsi kirjautumaan sisään ja anturi löytyi vanhoilla asetuksilla :slight_smile:

Hei,

Valitettavasti meidän kirjautumisessa oli ongelmia eilen ja se näkyi käyttäjille mm. “internal error” virheilmoituksena Ruuvi Station -sovelluksessa sekä antureiden “katoamisena” sovelluksesta.

Vika paikannettiin ja korjattiin pikaisesti, kaikki käyttäjien pilveen lähettämät mittaustiedot palautuivat Ruuvi Cloud -jonosta normaalisti tämän jälkeen.

Pahoittelut kaikille tapahtuneesta.

2 Likes

Eilen korjauksen jälkeen mittaustulokset näkyi, mutta nyt näyttäisi olevan tyhjää katkoksen ajalta.

Hei @Hartza onko tilanne edelleen sama? Jos näin, niin ottaisitko yhteyttä meidän asiakaspalveluun sähköpostitse ja tutkitaan lisää.

Hei. Olette tehneet jotain taikoja. Katkokset on kadonnut.

2 Likes