Satunnainen sähköposti tilinä mobiilisovelluksissa!

Moi,

Otin pari vuotta sitten käyttöön kolme Ruuvitagia, ja asensin samalla Ruuvi Stationin puhelimeen sekä tablettiin. Olen pystynyt seuraamaan sensorien tilaa hienosti.

Nyt kaveri vinkkasi, että pystyn päivittämällä samaan hieman historiaa ja muita tietoja tageista. Päivitinkin Ruuvieni firmikset samoin tein.

Mutta sitten kun kävin sattumalla katsomassa puhelimen Ruuvi Stationista “My Ruuvi Account” sivun, niin siellä näkyy joku ihan random sähköpostiosoite jota en tunnista lainkaan!

Kävin myös samalla sivulla iPadilla johon on myös asennettu Ruuvi Station, ja siellä näkyy myös satunnainen sähköposti, mutta ihan toinen kuin puhelimessa.

  • Mistä tämä johtuu?
  • Miten vaihdan mobiilisovelluksiin oman tilini niin, että en menetä sensoreitani, jotka on claimattu.

Sellainen päivitys, että kirjauduin puhelimessa ulos tuntemattomasta tilistä, ja sisään omalla tililläni.

Mobiilisovellus sanoo, että sensorit ovat “unclaimed”, mutta kun yritän claimata ne, niin saan “Error Sensor already claimed”.

Mikä avuksi?

Hei @hezamu , napauta mobiilisovelluksessa anturin asetukset sivulla näkyvää sähköpostiosoitetta ja seuraa sivulla annettuja ohjeita anturin omistajuuden vaihtamiseksi.

Tutkimme näitä satunnaisia sähköposteja, sähköpostit ovat kertakäyttöisiä throw-away tilejä. Emme saaneet selville miksi tällaiset kertakäyttötilit on rekisteröity sinulle, toisinaan näitä tapauksia tulee vastaan kun käyttäjillä on automaattinen sähköpostin salaus kuten Applen Hide My Email käytössä.

1 Like