Ruuvitagin sensorit pielessä paristonvaihdon jälkeen

Yhdestä tagista oli patteri loppunut, joten vaihdoin sen. Sen jälkeen sensorit alkoivat näyttää sovelluksesta katsottuna seuraavaa:

  • Kosteus on pelkästään 0,00 % eikä muutu mihinkään
  • Painelukema on vastaavasti jämähtänyt 500,00 hPa:iin
  • Lämpötila kyllä elää, mutta sen nollakohta on reilut 40 astetta pielessä, esim. viileähkössä huoneilmassa näyttää nyt 60,24 astetta (C)
  • Liikeanturi ilmeisesti toimii (rekisteröi liikahduksia)

Tagi on ollut ihan siistissä sisäkäytössä eikä sen pitäisi olla altistunut millekään erikoiselle. Liitteenä vielä kuva. Ja ongelma ilmeni siis jo useampia kuukausia sitten kun patterin vaihdoin, mutta sain vasta nyt aikaiseksi kirjoittaa tänne.

Onko mitään ideoita tämän suhteen?

Liitteenä vielä kuva:

Hei,

Tuo laite näyttäisi olevan aika alkupään laitteita ja välillä tuossa oleva Boschin anturi saattaa olla vähän kankea käynnistymään mikäli paristo on ollut tyhjänä pitkään. Jos paristo on ollut nyt kiinni siinä koko ajan, niin se saattaa olla tyhjentynyt tai tyhjentymässä nopeasti. Vaihtoehdot elvyttää laite ovat:

  • Paristo irti ja takaisin useampaan kertaan (tai R-napin painaminen). Jossain vaiheessa yleensä Boschin anturi herää henkiin.
  • Uuniin pelkkä piirilevy 100C 1-2h ajaksi

Moi,

Sensori heräsi vihdoin henkiin! Pelkkä patterin irroittelu ei tuottanut tulosta, mutta uunittamisen jälkeen (sitäkin piti kokeilla pari kierrosta, jälkimmäinen yritys vähän pidempi) lähti toimimaan.

Kiitos paljon avusta!

1 Like