Ruuvi Gateway ei yhteyttä / vilkkuu keltainen ja vihreä valo

Hei, Kävi niin että ruuvi gateway on mennyt kun itse ulkomailla ollessaan tilaan jossa siihen ei saa yhteyttä sovelluksen kautta. Koitettu buutata sähköt pois ottamalla mutta aina palautuu tilaan jossa ei pääse webbikäyttöliitymään käsiksi.

Laite on kiinni ethernetilla lanissa, wlan ei ole koskaan ollut käytössä. Laitteessa vilkkuu vihreä valo ethernetissä, ja vuorotellen keltainan/vihreä valo statuksessa.

Mitään ajatuksia mitä voisi tehdä tai kokeilla?

Kokeilin nyt resetoida, ensimmäisellä kertaa ei tapahtunut mitään, samanlaiseksi palautui. Kokeilin toisen kerran resetoida niin että virta pois, nappi pohjaan klemmarilla, ja sitten sähköt päälle.

Toinen reset auttoi ja nyt pelittää taas. Mielenkiintoista, luulen että on mennyt jumiin kun on päivittänyt itsensä eikä ole suostunut onnistumaan kunnolla.

Hei,

Kiitos raportista ja pahoittelut ongelmista. Hyvä että asia ratkesi, automaattipäivityksiä on toistaiseksi tullut vain ennen myynin aloitusta laitteen testikäyttäjille.

Tiedätkö mikä firmware-versio Gatewayssä oli kun sait sen ja mikä siinä on nyt? Tutkimme tätä lisää

Mistä pääsen näkemään version? Voin tarkistaa kyllä sen. Toinen vaihtoehto on että jotenkin itsessään mennyt muutoin jumiin jos ei ole tullut versiopäiivityksiä.

Haasteena on lähinnä että tämä gateway on paikassa johon en pääse resetoimaan kuin kuukausien välein, joten toivottavasti ei rupea toistumaan jumittuminen

Hei,

Versio on näkyvissä konfiguraationäkymässä ohjelmistopäivitys-kohdassa sekä Gatewayn WiFi-hotspotissa osoitteessa 10.10.0.1/info.json

Noh, enpä päässyt näkemään versiota. Tulee vain access denied login ruudussa ethernetin kautta, ja wlanin kautta en saanut yhteyttä vaikka otin ethernetin irti ja boottasin uudestaan.

Tällä hetkellä toimii ja raportoin lisää jos toistuu ongelma.