Ruuvi Gateway ei päivitä tietoja

Hei.

Huomasin tuossa tänään että tuo Gateway ei enää päivitä tuonne pilveen noita antureiden tietoja. 4.10. noin kello 21 asti homma on nähtävästi toiminut kun siihen asti on nätisti tullut käppyrää. Tämän jälkeen on yhden kerran päivittynyt tiedot 6.10 ja sitten yhden kerran tänään heti kun käynnistin tuon laitteen uudestaan.

Gateway ja anturat on olleet samassa paikassa ja puhelimen appi saa luettua antureiden tilat joten vika lienee jotenkin gatewayssä.

Onko tuosta gatewaystä mitään tapaa nähdä onko siinä jotain ongelmaa… ? En oikein ymmärrä mitä tuolloin ois tapahtunut kun varsinaisesti tuolloin mitään ei ole muuttunut. WLAN tukiasemien softa on päivitetty muutama päivä sen jälkeen kun tuo on lakannut toimimasta. Eli oisko toi 6.10 onnistunut yksittäinen tietojen päivitys tullut sen jälkeen tai siinä yhteydessä. Langaton verkko siis käytössä.

//Esa

WLAN purkin lokien mukaan tuo ei ole ollut yhteydessä verkkoon ennen tuota aamun restarttia viimeisen 24 h aikana. Mutta ilmeisesti tällä hetkellä on, mutta silti tiedot ei päivity.

Koitin ottaa yhteyttä itse Gateway:n ja siellä kyllä löytyy se http liittymä mistä ei varsinaisesti näe mitään. Mut silti tuo ei tälläkään hetkellä päivitä noita tietoja sen yhden kerran jälkeen.

En tiedä miksi tuo verkkoyhteys ei ole toviin toiminut. Mutta ei se oikein selitä tuota miksi tuo ei siltikään tee mitään.

No nyt se on tuossa kello 8 jälkeen alkanut taas toimimaan itsekseen. Eli pari tuntia tuon uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Hei,

Meillä oli sunnuntain-maanantai välisenä yönä ongelmia Ruuvi Cloudin kanssa. Ongelman juurisyy on tiedossa ja korjaamme sen mahdollisimman nopeasti. Pahoittelut aiheutuneesta häiriöstä

Niin no mulla toi ongelma alkoi 4.10 jo. Ilmeisesti se vaati sen purkin uudelleen käynnistyksen mikä nyt sattuu samaan aikaan sitten teidän ongelmien kanssa.

Mut tällä hetkellä näyttää tosiaan toimivan.

Meillä on myös tulossa automaattinen uudelleenkäynnistys jos yhteys putoaa yli tunniksi, niin ei tarvitse käsin käynnistää uudelleen.

Sen verran tuore tapaus, ettei varmaan tuota uudelleen käynnistystä vielä ole?

Viime viikolla käyttöönottamani Gateway hukkasi WiFi yhteyden, mutta yhteyden palauduttua ei ennen uudelleen käynnistystä lukenut mitään tietoja. Tiedot jäi siis uupumaan useammalta tunnilta, ennen kun pääsin Gatewayn uudelleen käynnistämään.