Protokollan selvittäminen

sain käsiini tuollaisia philipsin iColor Cove QLX ledi koriste valaisimia jotka haluaisin saada toimimaan.
moduuleja on 10 ja ne voi kaikki liittää toisiinsa peräkkäin. johdot on plussa miinus ja data. yhdessä moduulissa on 30 lediä vierekkäin RGB väreillä niin että joka kolmas on aina samanvärinen. sain siis kaikki muut osat tuohon systeemiin paitsi ohjausyksikön. onko tuon ohjaus protokollan selvittäminen ihan mahdoton homma? siis yksi johto joka ohjaa ja joka menee kaikkiin moduuleihin. Moduulissa on 2 piiriä joista toinen on regulaattori ja toinen 8 pinninen piiri jonka päällä lukee CK 112.

Oisiko noissa mahdottomissa määrissä patentteja
colorkinetics.com/technologi … o/patents/
mitään järkevää. Järjetöntä löysin kyllä, kuten wcistuimen valaistuksen.

deepdarc.com/2010/11/27/hack … as-lights/ Ei koske juuri nimenomaan tuota pilihipsiä, mutta huomattava, että väärinohjailulla voi särkeä laitteita.

Kauhiasten noissa höpötettiin DMX:stä. Se olisi periaatteessa helppoa ohjata.

Mutta mutta. Jotain tän tapasta voisi miettiä: AVR, Arduino tms 5V värkki nuuhkiin sitä linjaa. Tai itseasiassa joku oike printteriportin karvakin toimii. Jollain softalla sitten lukee vain sisään.

Tarvittet vain sen ohjausyksikön jostain tosiaan lainaan, mikäli patentit eivät paljasta asioita.

no perhana. tätä vähän meinasinkin että menee vaikeaksi. tosiaan kun tuosta piiristä ei löydy tietoa niin pitää varmaan yrittää saaha se ohjausyksikkö. tuo virtalähde antaa IEEE802.3af standardin mukaisesti virtaa rj45 liittimen kautta, mutta ei siitä mitään hyötyä ole kun se ohjauyksikkö puuttuu :frowning:

Itseasiassa löysin nyt tuolta tuotesivuilta että tuo käyttää DMX ohjausta. Joko philipsin tai kolmannen osapuolen kontrolleri