Monikerroslevyt ilmaiseksi?

Elikkä osaako kukaan suositella ilmaisella lisenssillä olevaa piirisuunitteluohjelmistoa jolla voisi monikerroslevyjä piirtää? Itse olen tottunut piirikaavion ja layoutin piirtämään EAGLEn ilmaisversiolla joka mahdollistaa 10x10(?) 2-kerros levyjen piirtämisen. Pitäisi kuitenkin saada piirrettyä tuote neljään kerrokseen.

Oletko tutustunut KiCadiin?

‚ÄúThe KiCad project aims at creating a portable, cross-platform, Free/Libre/Open-Source EDA Suite. That is capable of schematic and printed circuit board design. The code is licensed under the terms of the GNU GPL.‚ÄĚ

Eli ilmainen suunnitteluohjelmisto, josta löytyy myös 3D-näkymä. Toimii Windowsissa ja Linuxissa, mutta voinee kääntää myös OS X:lle. Voit muuntaa myös EAGLE:n puolelle tekemäsi komponenttikirjastot KiCadille näiden ohjeiden avulla.

Tässä yksi tutoriaali ohjelman käytöstä.

KiCadista ja gEDA:sta on keskusteltu myös Ruuvipenkin EAGLE-esittelyartikkelin kommenteissa.

gEDA ei ole itselleni tuttu, mutta ilmeisesti sitäkin käytetään aika paljon. KiCad on ainakin yleisessä käytössä myös yritysmaailmassa.

http://www.designspark.com/ on uusi ilmainen piirilevyn suunnittelu ohjelma.
Tukee Eaglen formaattia.

Ilmaisuus perustuu ilmeisesti siihen ett√§, ‚Äúbill of materials‚ÄĚ-listaus sis√§lt√§√§ suorat linkit ohjelman omistaman firman: RS-components nettisivuille.

Rekisteröinti pakollinen.

Kiitos vastauksista. Pitääkin tutustua noihin ohjelmistoihin pikinmiten.