Mittauksien y-akselin muutos

Toinen kysymys mikä nyt heti ensimmäisenä mieleeni tuli liittyen tuolla station.ruuvi.com:n sivulla antureihin liittyen että onko mahdollista mitenkään itse säätää y-akselin skaalausta. Nythän se taitaa olla automaattinen…

1 Like

Käyttöliittymä on kovassa kehityksessä ja viimeisiä viilauksia ei ole vielä tehty. Otamme kaikki toiveet huomioon, kun päätämme mitä lisätä seuraavaksi ja tähänkin siis voidaan tehdä muutoksia mikäli niille on kysyntää ja tarvetta.

Olisiko korkeussuunnassa zoomaaminen tärkeä ominaisuus?

  • Y-akselin manuaalinen skaalausmahdollisuus on tärkeää
  • Ei ole mielestäni tärkeä ominaisuus

0 voters

Hei Lauri, ehkä on parempi esittää nämä kysymykset englanniksi? Nyt saatat sulkea pois osan asiakaskunnastasi.

Henkilökohtaisesti mielestäni on parempi keskittyä ensin perusasioihin ja vasta sen jälkeen 80% on siirtynyt käyttöliittymän pariin.

Tämä on vähän tällaista tasapainottelua, että millä kielellä kysymykset pitäisi esittää ja millä kielellä vastata. Englanniksi keskustelu puolestaan ei ole mielekästä kaikille suomalaisille kuluttaja-asiakkaillemme ja siksi on nyt luotu nämä kategoriat suomenkieliselle keskustelulle erikseen. Pyrimme kehittämään forumia jatkossa entistä selkeämmäksi kokonaisuudeksi ja parannusideoita tähänkin otamme mielellämme.

1 Like

Tämä y-akselin skaalaus on mielestäni aivan välttämätöntä.
Oletusksena esim. sisälämpötilassa 0…+30 ja ulkolämpötilassa -35…+35.
Nyt tuo on melko järkyttävää luettavaa.

1 Like