Liiketunnistuksen kytkeminen pois päältä

Hei! Haluaisin kytkeä liiketunnistuksen pois päältä omissa RuuviTageissa tarpeettomana. Perheenjäseniltä tulee painetta tästä ja en itsekään tarvitse kyseistä tietoa käyttötapauksessani.

Katselin, että vanhemmissa artikkeleissa on jotain vinkkejä firmwaren päivityksestä jonka avulla liikesensorit saisi vissiin kytkettyä pois päältä. Haluaisinkin kysyä, että onko firmwaren päivitys ainoa reitti saavuttaa sensoreiden kytkentä pois päältä vai olisiko jotakin muitakin keinoja tähän?

Mikäli firmwaren päivitys omaan versioon ilman ko. sensoreita on ainoa tapa, onkohan mikä paras ohje tähän?

Miten käsittelet tietoja?

Käytän MQTT:tä ja jätän yksinkertaisesti huomioimatta datamerkkijonon arvon tai en käsittele sitä enempää.

terveisiä Saksasta

Hei,

Meillä ei ole tuettuna versiota jossa liikeanturi olisi kokonaan pois päältä, hälytykset appista voi toki kytkeä pois päältä.

Firmwaren päivitystä varten olisi ehkä mahdollista vaihtaa rivi ruuvi.boards.c/ruuvi_board_ruuvitag_b.h at aa4356600ed04c619974a54eb9ab0228204ccdb9 · ruuvi/ruuvi.boards.c · GitHub arvoon RB_PIN_UNUSED jolloin tag ei rekisteröisi liiketapahtumia.

Sen jälkeen firmwaren voi kääntää makella src-kansiossa: ruuvi.firmware.c/src at master · ruuvi/ruuvi.firmware.c · GitHub

Lopputuloksena kansioon targets/ruuvitag_b/armgcc tulee FW_VERSiO_dfu.zip-paketti jonka voi asentaa tagiin nRF Connect -puhelinnsovelluksella

1 Like