Kuinka herättää pimenneet Ruuvi tagit

Meillä on ollut käytössä jo vuosia useampi ruuvi Tagi ongelmitta kunnes tammikuussa yksi tagi pimeni ja viime viikolla toinen. käytössä on Ruuvi Gateway ja suora yhteys kännykkään. Vaihdoin paristot mutta tilanne ei korjautunut. Sellainen ero noissa kahdessa pimenneessä tagissa on että ensimmäinen pimeni sekä kännykän että Ruuvi Station näytöiltä jälkimmäinen vain Ruuvi Station näytöltä, kännykkään se siis ottaa edelleen yhteyttä. Laitteistoversiosta ohjelma sanoo Hyvin vanha. Tagit ovat olleet samassa tilassa vuosia eikä ympäristössä ole tapahtunut mitään näkyvää muutosta.
Ensimmäistä pimentynyttä tagia olen tutkinut lähemmin ja sen ledit syttyvät ja sammuvat paristoa vaihdettaessa. Laitteohjelmiston päivitys yritykseen tagi vastaa ohjeen mukaisin ledi valoin mutta mitään päivitystä ei tapahdu, kun kännykän ja tagin välillä ei ole toimivaa yhteyttä.
Olisiko jotain neuvoa kuinka voisin tutkia mikä vikana tai kuinka herättää yhteydet toimimaan?

Hei,

Laitteissa on vanha ohjelmisto joka ei näy esimerkiksi Androdin uusien rajoitusten takia. Päivittäminen onnistuu nRF Connectilla ja näillä ohjeilla: Ohjelmistopäivitys - Ruuvi

Kiitos ohjeista. Laitteet ovat taas näkyvillä.

1 Like