--Huippu videoita.--

YLE TV2 Silminnäkijäraportti Olkiluodolta ikuisuuteen.


Mutta hei sitten oikein j y t k y ! Nyt saat imuroitua maailman erään tarkimmin sensuroidun filmini. Se on ovelasti ujutettu ulkomaan kautta palvelimiin. Kokeile nyt ihmeessä hakea itsellesi ja parille tutullekin. Kerro onnistuitko?

YLE TV2 Silminnäkijäraportti Olkiluodolta ikuisuuteen v i h d o i n k i n nähtävissä. Pankaa osoite kiertoon:

vimeo.com/28425012
‚Äď
HEUREKA! Nyt myös Yotubessa:

Olkiluodosta ikuisuuteeen osa 1.
youtube.com/watch?v=xSSRkddj … re=related

Vesan englantilainen ionicatheri:
youtube.com/user/Styrgefilmi … idtgPWcMzc

Olkiluoto bloggade in english
youtube.com/watch?v=e0JjIHBx … re=related
‚Äď

youtube.com/user/Styrgefilmi Hei, laita tää ittelles talteen :slight_smile:… tää on Vesan youtube-profiili… täältä ne löytää suoraan
------

Loviisa 3.11.2012

youtube.com/watch?v=qgnZL0NYJ8s
------


Tshekin maailmanpanoraamakameroita:

portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/
--------

Dutchinse Fukushima yotube


youtube.com/watch?v=JAUY-Y3K … re=related

**2011.11 tuli mukaan tällainen mystinen videoni kielto. Kun filmi alkoi yhtäkkiä levitä rajusti Pohjois- Ameriikkaan: Kaikki kommentit. Kommenttien lisääminen on poistettu käytöstä tältä videolta.!!!
‚Äď
Alex Jones


__________________

Julkisuuden henkilö · Austin, Texas

*** 15.02.2012 SENSAATIOMAINEN suksee Fukushima videolle. USA:n maailman kuulu journalisti Alex Jones otti sen ohjelmistoonsa! Vaude kova juttu leviää nyt Stellan tuottamana ennenäkemättömällä intensiteetillä maailmaan. Sama enemmän kommentoituna blogissaan:

Stella Blackwell Steinbach
the-tap.blogspot.com/2011/08/haa … shima.html

Ihanaa. LED, NEO, Arto Lauri tällekin foorumille. Jos jutut kiinnostavat, niin noilla sanoilla etsii esimerkiksi sfnet.harrastus.elektroniikka newsryhmästä.

Ja samoin kuin Laurikin, ovat nämä myös tosissaan http://www.lootuskauppa.fi/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/27052009-143228/Products/1173

Oisko tässä päivän huumoripläjäys?

Aprillipäivä meni jo.

 1. Vesi ON KAIKKI!

Olen jo useasti kiteytt√§nyt sit√§ faktaa, ett√§ maailmanlaajuinen makeanveden kato on aivan keskeinen efekti, joka est√§√§ ydinvoiman lis√§rakentamista. Kuten tiedet√§√§n ydinvetoinen 2 000MW peruslauhdetorni on 95% maailman ydinvoimaloiden AINOA kyseeseen tuleva j√§√§hdytysmuoto! T√§lle faktalle ei maailmasta tulevan IAEA:n ydinturvam√§√§r√§ysten my√∂t√§ vaihtoehtoja l√∂ydy! T√§m√§n karun faktan on ominut nyttemmin tietoonsa n√§k√∂j√§√§n my√∂s ydinlobbarit. Mutta kuten alan rikosluonteseen kuuluu se tarkoin salataan. Jo siit√§ syyst√§, ettei MIK√Ą√ĄN tunnettu muu energiantuotantomuoto tuhlaa vett√§ k√§yt√§nn√∂ss√§ lainkaan. Peruspolttoturbiinit kun ongelmitta lauhduttaa vaikka lentokonemallin suoraan ilmaan. Vaan siis ainoana ei ydinvoima. Koska vesikato on kiistatta de fakto, jonka EU ilmaisi jo vuoden takaisena -40% ydinaavikoitumisreaalina. On mit√§ t√§rkeint√§ poimia aiheesta kaikki lehtitiedotteet. Tajutaksemme miten kriittinen vesi ydinvoiman alasajopakossa on.

L.S.25.08-08. "Biopolttoaineiden tuotannon lisääminen vaikuttaa osaltaan maailman vesivarantojen hupenemiseen vaarallisen matalalle tasolle. Ruotsalaistutkijoiden mukaan energiatuotantoon käytettävä vesimäärä kasvaa biopolttoaineiden tuotannon vuoksi tulevina vuosina huomattavasti nykyisestä. -Vuoteen 2030 mennessä biopolttoaineita pitäisi pystyä tuottamaan suuret mnäärät energiaa kuin nykyisellä fossiilipolttoaineella, sanoo tutkija Tukholman kansainvälisen vesi-instituutin (Siwi) ohjelmajohtajan Jakob Granit. Esim. luonnon ekosysteemit bioenergiatuotantoon tarvitsevat runsaasti vettä uusiutuakseen. Yhtälön tekee ongelmalliseksi se, että samanaikaisesti myös maailman väkiluku nousee. V.2050 mennessä ruokaa tarvitaan tuplasti nykyisen. Siwin tiedotusjohtaja Jan Lundgvist kertoo, että maailman väestö kuluttaa 4 500 kuutiokilometria vettä vuodessa! Ja kipuraja on n.6000 kuutiometrissä!

Lundgvistin mukaan uhkaavan vesipulan välttämiseksi olisi kiinnitettävä huomiota maatalouden kastelujärjestelmiin. Keinokastelu kuormittaa jo nykyisin rajusti jokia, järviä ja pohjavesiä. Keinokastelu on tullut tiensä päähän hän sanoo. Hänen mukaansa maailman maiden tulisi kehittää sadeveden talteenottoa. (Eli suomeksi RUNSAASTI elintärkeitä vesivoimasta tuttuja patoja! Joita ilman ihmiskunta kuolee janoon!) Vesivarantojen riittävyyttä käsiteltiin Tukholmassa viime viikolla järjestetyssä kansainvälisessä vesikokouksessa."

Eli meillä ON VESIPULAKATASTROFI! Joka lisäksi johtuu varsin pitkälle ydinvoiman ydinaavikoitumisista ja sen lauhdetorneihin jo nyt pilatuista puolenmiljardin juomavesistä! Juu on meillä kanssa CO2 lisä. Mutta siitä mielenkintoinen ilmiö, että sen poistoon on AINOASTAAN YKSI keskeinen rarkaisu. Biopoltolla ilmasta poisto päästöttömällä polttoprosessilla! Koska lisäydinvoima VAIN pahentaa vesipulaa ja fossiilienerginen energianegatiivinen uraanikaivuu vain alati pahentaa tilannetta. Koska koko eteläisen pallonpuoliskon suurin makeanveden tuhlari on esim. Australian uraanikaivokset jne. on ratkaisumalli selkeä:

A/Ydinvoiman alasajo on AINOA vaihtoehto hiipuvien vesivarantojemme s√§√§st√§miseksi kasvavaan peltoruokatuotantoon. MIT√Ą√ĄN MUUTA ei edes ole!

B/Kasvava peltobiojäte on oivaa biopolttoainetta ja päästöttömään polttoon liitettynä tuottaa tyylikkäästi 100% CO2 poistumaa. Mutta mitä tehdään entisestään näin kasvavalle massiivisemmalle bioeneergiatarpeellemme?

C/Helppo homma. Merien suolavesikasvattamojen 50% rasvalevätuotto on 100% toimiva ratkaisu tähän päälle. Kaikki tämä liitettynä toimivaan tuuli-, aurinko-, aalto-, geotermi- , päästöttömänpolton- ja bioenergian massiivilisään saa ongelmamme kaikoamaan. Mutta VAIN 100% ydinvoimat unohtaen!
------------------
Herkkää ilmasta.

Tuskin missään muualla maailman avaruuksilla ilmiö parhaiten nykyään aukeaa kertakuvasta kuin juuri kansantalouden kasvun symbolissa Kiinassa. Lentokone piirtää pilvettömälle taivaalle savuvanaansa alla lepäävän loputtoman aavikoituvan peltopaljouden päälle. Katsot ikkunasta maisemaa. Yhtäkkiä kymmenien miljoonien ihmisten asuttamassa seutukunnassa näet herkin käsin piirretyn elämänviivan josta kaikki alla oleva imee voimansa ja elonsa päivät. Ohut liejuisa lössimaata puhkova joki josta jokainen solu alla on täysin riippuvainen soljuu maisemaa kapeankapeana ja herkästi järkkyvänä elämänlähteenä. Joka ikinen silmänkantamattomiin jatkuva vaivoin kasvava peltoruokatilkku on sen viivan elonpiiri. 40 % maapallon pelloista on jo koko kasvukauden riippuvainen auringon armottoman ruoskinnan paineesta keinokastelusta.

Matkustavaisen silmiin osuu äkkinäisesti rypäsmäinen nousevan höyryn pilvimuodostelma. Kun Jumbojet ylittää sen huomaat alla 4 massiivisen ydinvoimalan varjot ja niiden makeanveden jäähdytystornit. Laitoksia on neljä, mutta jo alkukesän nouseva aurinko osoittaa armotta, että vain yhdestä nousee enää savua, mistä on kyse? Joki kertoo kaiken hävitessään alajuoksulla haisevasta allikosta pelkäksi silmänkantamattomaksi aavikoituvaksi hiekkaerämaaksi. Ei kasva riisi, ei edes vehnä, alajuoksun miljoonakaupungit. …niin nääntyvät vedenpuutteeseen nuutuen. Kerta vilkaisulla alkaa hahmottua mikä luonnonvalinta tässä pelaa.

Ranska saa päälleen alkukesästä lähtien korkeapaineen selänteen. Talven jäljiltä jokien vesimäärät romahtavat hetkessä kymmenesosiinsa vähintään seuraavan kasvujakson 4kk ajaksi. Kuumuvan, pölyttyvän maankamaran myötä massiivisen peltojepaljouden keinokasteluverkoston ylläpitopumput alkavat loputtoman laulunsa. Maailman vesien patoallastäytöistä menee jo nykyään 50 % suoraan tähän, eikä veden tarpeen kasvulle loppua näy. Sitä mukaa kun globaali lämpö nousee alkaa niinikää jäähdytyskonearmadat myös tehdä tärkeää työtään. Maailmassa liki kolmannes energiasta ei mene lämmitykseen vaan kesiin keskittyviin valtaisiin jäähdytystarpeisiin. Joka taloudessa konkreettian elinehtona kaikaa ilma- ja jäähdytyskoneitten loputon pauhu. Valtakunnan energiaverkko on ääripaineissaan seuraavat liki puoli kesäkuumuuden vuotta.

Ranskassa, jossa ydinvoima on keskeinen ase t√§t√§ vastaan putoaa ydinvoimala toisensa j√§lkeen pois verkosta JUURI kun s√§hk√∂n tarve on hirvein. Seuraa jokavuotinen n√§ytelm√§. Sit√§ mukaan kun -40 % kestokuivuus lis√§√§ntyy vesi loppuu j√§√§hdytystorneista ydinvoimaloista. Ja Ranska turvautuu siihen mit√§ j√§√§. Maakaasuturbiinit k√§ynnistet√§√§n. Dieselit kiskovat mink√§ ehtiv√§t kallista h√§t√§energiaansa. (USA:ssa vastaavissa tilanteissa on turvauduttava jopa s√§hk√∂dieseljuniin sy√∂tt√§m√§√§n verkkovirtaa ydinvoiman hyytyess√§). Kaikki se naapuriapu, jota Tanskan, Saksan ja Espanjan tuuli-, uudisenergian puistoista on saatavissa imuroidaan Ranskan ydinpys√§kkiseuduille. Mit√§√§n ei ole silti teht√§viss√§. Ydinalaansa sokeasti uskonut ja satsannut Ranska kuittaa j√§lleen kerran kes√§ns√§ kaamean saldon 15 000< l√§mp√∂√∂n kuollutta ydins√§hk√∂n uhria on se mit√§ uskalletaan kertoa. Mutta miljoonat kituneet, talouden miljardien megatappiot ja kuolleet peltoalat nostavat vuodesta toiseen elinkustannuksiamme pahenevasti pilviin. Luonto, tai paremminkin ‚Äúel√§m√§n vesi‚ÄĚ on j√§lleen kerran otattanut lis√§opetustuntejaan. Ydinvoima on maailman ainoa energiantuotantomuoto jossa klassisen Westinghausen lauhduttimen +37C maksimikatto sanelee kuoleman rajat.

Ydinvoimalaan EI miss√§√§n oloissa voida p√§√§st√§√§ yli +30C j√§√§hdytett√§ hajoamisuhasta. Samoin ehdoton raja on my√∂s merivesilauhteen +30C kansainv√§linen elossapysymisraja biotoopeille. T√§ss√§ keskeisimm√§t syyt miksei kes√§n kuumalla lauhdu meriin. Siksi 95 % maailman ydinvoimasta syyt√§√§ l√§mp√∂ns√§ j√§√§hdytystornien haihduttamoihin. 1000MW voimala tuhoaa vett√§ pahimpiin helteisiin liki 2 kuutiometri√§ sekunnissa! H√§vitt√§en rajallista juomisen- ja ruuantuotannon ‚Äúel√§m√§n verta‚ÄĚ loputtomiin kuin miljoonakaupunki! Espanjassa n.8 ydinvoimalaa tekee t√§t√§, vaikkei maa ole en√§√§ vuosiin malttanut laskea valumatippojaan jokipadoistaan meriin. Jokisuut paistavat valmiina hiekka-aavikkoina. Englannin sateista huolimatta Lontoo el√§√§ vain kalliin suolanpoistojuomaveden varassa. Eik√§ kukaan selv√§j√§rkinen halua haastaa siell√§ tilannetta rakentelemalla ydinlauhdevoimaa hankaloittamaan paniikkitunnelmaa.

Saksa on jo pitkään tiennyt, ettei maanosassaan Euroopassa, jossa vesi juodaan jo 8-kertaa mikään hallitus yksinkertaisesti selviä kansan kiukulta jos haihduttaa vedet ydinvoimalaratkaisuissaan. Argentiinan pampalla kuivuus opettaa pysäyttäen ydinvoimalat kuukausimääriksi. Seuralaisena ydinvoiman hintakustanne sinkoaa pilviin. Apuenergialaitokset tästä ydinvoimalle nostavat ydinkustannukset kattoon. Eivätkä alle 70 % vuosipysyvyydet vakuuta enää ketään! Tilanne on kautta globaalin maailman täysin sama, Kiinassa, Etelävenäjällä, Afrikka, Aasian talousjättivaltioissa. Tuulivoimalat, aaltovoimalat, vesiään tuotannossa tuhlaamattomat vesivoimalat, aurinkovoimalat, ja jopa kivihiilikaasutusyksiköt, biokaasuvoimalat, maakaasuturbiinit ja vastaavat lauhduttaa suuremmitta ongelmitta vaikka suoraan ilmaan ilman vesitipan tuhlauksiaan. Vain ja ainoastaan ydinvoiman Akilleen kantapään efekti räjähtää käsiin. Mitä tehdä huikean kalliilla energiamallilla, joka loistaa vuosi vuodelta rajuin poissaoloin niinä keskeisinä kuukausinaan, kun energiaa erityisesti tarvittaisiin, kysyy tilanteesta entistä huolestuneempi päättävä maksun kansa!
------------------
Vesi on kaikki 3.
Katson JIM Maa ilmasta 15.07.2008. Käsitellään faktana miten Kuollut meri kadotetaan vuoteen 2050 ja nimenomaan vesipulaan. Ammanissa Jordaniassa sikäläinen väestö käyttää vain 10-osan siitä vedestä jota esim. USA:ssa kulutetaan. Vegasin vedet antava lähde tulee katoamaan myös n. 50v sisällä. Araljärven jo lopuillaan olevaa katoamista on niin ikää ohjelmassa käsittelyn alla. Aina sanoma on ja pysyy samana.

Vesipula on maailmamme kertakaikkiaan keskeisimpiä viitekehyksiä joka erottaa elämän kuolemasta. Ohjelma kiteyttää nykytilanteen selkeästi. Yli puolet maapallon suurkaupunkeista taistelevat, ei energiapulasta, ei TOKI! Vaan nimenomaan oikeudestaan elämää ylläpitävään vesitilkkoihinsa. 80% Euroopan joista on vuodestan 1950 lähtien padottu vesipulan takia. Pakko on toisaalla kiihdyttänyt ongelmaa vesippulasta koskei luonnon tulvaniityt enää täytä pohjavesivarantoja kuten ennen. Kiinassa pohjaveden pinta putoaa nykyään metrin vuodessa! Saudiarabiassa on viimeiset pohjavedet muutamassa vuodessa loppu. Aavikkoa on jo 41% maa-alasta jolle sataa alle 250mm/v, tällä vesiminimillä kolmannes väestöstämme kasvavana elää.

On kertakaikkiaan √§√§rimm√§isen t√§rke√§√§ tajuta, ett√§ vesi on KAIKKI! Maailmassa on vain ja ainoastaan YKSI energianmuoto, joka vaatii j√§√§hdytystornisysteemit toimiakseen maailmalla, jossa +30C vesilauhde ei saa edes turvasyist√§ ylitt√§√§. On suorastaan k√§sitt√§m√§t√∂nt√§, ett√§ t√§st√§ ydinvoimalan aivan keskeisimm√§st√§ akilleen kantap√§√§st√§ ei maassamme haluta keskustella edes pakosta. Kun 1000MW ydinvoimalan ainoa tapa tuottaa s√§hk√∂√§√§n on tuhota joellinen 1,5m3/s vett√§ ilmah√∂yryyn on kyseess√§ vastakkainasettelu vailla vertaa. On t√§rke√§√§ tajuta, ett√§ tuo vesim√§√§r√§ edustaa miljoonan ihmisen AINOAA mahdollisuutta EL√Ą√Ą! Kysymys ei siis ydinvoimasta ole en√§√§ edes hinnoista, vaan siit√§, ett√§ jokainen maailman ydinvoimala suistaa todellisuudessa miljoona ihmist√§ el√§m√§nmahdollisuuden tuolle puolen. MIELENKIINTOISTA, jahka t√§m√§ tajutaan laajalti!
--------------

Osmoosivoimasta.
Tekniikka ja Talous, 24.08.2006 Statkraft suunnittelee osmoosivoimalaa Klaus-Viktor Peinemann haluaa puristaa suolavedestä energiaa.

Vedenpuhdistuksen tekniikka käännetään tuottamaan sähköä
Suolaisen meriveden ja makean jokiveden välinen osmoottinen paine-ero on merkittävä uusiutuva energialähde maailmassa. Norjan Statkraft suunnittelee maailman ensimmäistä tätä tekniikkaa käyttävää voimalaa.

Tekniikan toimivuus on todettu k√§yt√§nn√∂ss√§. Statkraft arvioi kaupallisen tuotannon alkavan 2010‚Äď2015. Saksalaisen GKSS-tutkimuslaitoksen professori Klaus-Viktor Peinemann sanoo, ett√§ osmoottisen paine-eron avulla voisi tuottaa Euroopassa vuosittain 200 terawattituntia energiaa. Norjassa potentiaali on 12 terawattituntia eli kymmenen prosenttia maan energiankulutuksesta.

Voimala tarvitsee joen, jonka suulla suolaisen ja makean veden raja on mahdollisimman jyrkkä. Helsingin Teknillinen korkeakoulu on silti ollut tutkimushankkeessa mukana yhdessä norjalaisten, saksalaisten ja portugalilaisten kanssa. Voimalassa on kaksi säiliötä. Toisen läpi virtaa jokivesi, toiseen pumpataan merivettä. Säiliöiden välissä on puoliläpäisevä kalvo, joka päästää läpi makean veden mutta ei suolaista vettä.

Makea vesi virtaa kalvon l√§pi tasoittaakseen osmoottisen paineen eli eron suolapitoisuudessa. Paine suolavesis√§ili√∂n sis√§ll√§ kasvaa. Kun suolavesi johdetaan turbiinin kautta mereen, saadaan talteen energiaa. Osmoottinen paine on niin kova, ett√§ se vastaa maksimissaan 270 metrin putouskorkeutta. K√§yt√§nn√∂ss√§ energiasta saadaan talteen noin puolet, joten ihanteellisen osmoosivoimalan paine vastaa 100‚Äď145 metrin putouskorkeutta. Yhden kuutiometrin sekuntivirtaama tuottaa noin megawatin energiaa.

Käänteisesti samalla kalvotekniikalla tuotetaan makeaa vettä merivedestä. Prosessi vaatii suuria pumppuja ja suuria paineita eli paljon energiaa. Peinemannin mukaan jo puolet pariisilaisista juo käänteisosmoosilla puhdistettua vettä.

*HUIKEAA eli Ranskassakin on tämä sama vaiva, että ydinvoimalat haihduttaa jokien vedet niin tarkoin, että kansat ja pellot jää ilman veden tippaa. Haihdutustorneilla koottu huonohyötysuhteinen ydinenergia tuhlaantuu, että saadaan kansalle edes jotain juotavaa. Aivan järjenköyhää. Ennen kaikkea, MIKSEI tällaisesta koko maailman ydinaavikoitumismegatuhoista ole maassamme keskusteltu ikinä!?

Israelin Ashkelonissa on käynnistymässä maailman suurin osmoottinen suolanpoistolaitos, joka tuottaa 10 000 kuutiometriä vettä tunnissa. Osmoosivoimala vaatii isot investoinnit, mutta tuottaa energiaa tasaisesti eikä aiheuta ympäristöongelmia. Prosessi voi jopa puhdistaa likaista jokivettä.

Moni joki laskee mereen kaupunkialueella, jolloin tuotanto on lähellä kuluttajia. 25 megawatin voimala mahtuisi noin neljän hehtaarin alueelle. Työllistävä vaikutus on arvioitu samaksi kuin tuulivoimalla. Teknillisen korkeakoulun konetekniikan professori Markku Lampinen varoittelee, ettei osmoosivoimala ole vielä teknisesti kypsä, sillä kalvojen teho ei riitä.

Voimala tarvitsee noin 200 000 neli√∂metri√§ nanorakenteista kalvoa. Taloudellinen kannattavuus vaatisi tehokkuudeltaan noin kaksinkertaista kalvoa nykyiseen verrattuna. Tutkimushankkeen aikana kalvon suorituskyky on noussut 0,1 watista 1,7 wattiin neli√∂metri√§ kohti, mutta tavoitearvo on 4‚Äď6 wattia.

‚ÄĚToisaalta siihen ei tarvita kuin yksi tekninen l√§pimurto‚ÄĚ, Lampinen toteaa. Lampinen kehitt√§√§ Statkraftin suunnitelmiin verrattuna huomattavasti kevyemp√§√§ ratkaisua, jossa makeasta vedest√§ pumpataan kalvon l√§pi vain pieni murto-osa.

Kalvon takana on suola- tai sokeriliuos, jonka pitoisuutta voi pitää yllä esimerkiksi haihdunnan avulla. Menetelmä on yksi tapa muuntaa aurinkoenergiaa sähköksi ja käyttää esimerkiksi vesipumppua siellä, missä sähköä ei ole.
‚ÄĚT√§st√§ voi tulla vientituote‚ÄĚ, Lampinen miettii.
---------------
Vesihöyrypäästöistä.
Maailman ydinvoimaloista 95% syyt√§√§ suoraan noin 1000MW tehoaan kohden 1,5m3/s surutta kuumana ilmaan. On suorastaan √§lyt√∂nt√§, ett√§ t√§llainen kasvihuonekaasu joka vaikuttaa varovaisestikin arvioiden 30-kertaa suuremman m√§√§r√§n kasvihuone-efektin√§ kuin vaikka kohuttu oikeasti nyanssinen CO2 tuotos. J√§tet√§√§n T√ĄYSIN huomiotta ydinvoimalaratkaisujen megahaittoina kasvihuonekaasuina ydinvoimaloitten vesih√∂yryt. T√§ysin k√§sitt√§m√§t√∂nt√§, ett√§ vaikka 95% maailman ydivoimaloista on PAKKO tehd√§ jo nyt IAEA:n m√§√§r√§yksist√§ lauhdutushaihduttamoin asiasta ei puhuta lainkaan!

Lis√§ksi koska jo NYT my√∂s Suomen ydinvoimaloitten meril√§mp√∂arvot on JOPA Vaasan Hallinto-oikeutta my√∂ten todettu ylitt√§v√§n helposti jopa ydinturvarikoksen tunnusluvut +43C OL-3 startista on p√§iv√§n selv√§√§, ett√§ kasvihuoneilmi√∂n lis√§√§m√§ss√§ l√§mm√∂ss√§ on MY√ĖS SUOMESSA pakko siirty√§ j√§√§hdytystornisekoiluihin.

On todella, TODELLA h√§m√§r√§per√§ist√§ korruptoitumista, ettei t√§llaisest√§k√§√§n ydintuhomegakierteest√§ maassamme uskalleta julkisuuteen keskustella! Oikeasti SILKKAA PELLEILY√Ą puhua mist√§ lie 3% CO2 efektist√§. Kun rinnalla ydivoimalan vesih√∂yryp√§√§st√∂t nostaa kasvihuonehaittaa 30- KERTAISELLA EFEKTILL√Ą√ĄN! Ja kaiken lis√§ksi MEGARAJUSTI HETI SUORAAN ILMAAN!
‚Äď
Aamulehti blogi.10.03.2012

Kalervo Tuomari kommentoi_ 13 minuuttia sitten
Wow.Tuollainen blogi on laitettava Wiki-Leak sivulle kiertämään palloa.Nobelin arvóinen kirjoitus.Olethan rohkeasti astunut isokenkäisten varpaille. More Power to you. Keep up the good work. Kalervo Tuomari.

T√§√§ll√§h√§n heiluikin jo ‚Äúhyv√§nl√§nt√§√§ setti√§‚ÄĚ IAEA:n teemoin. Niin tuo ennustus maailmalle tulevasta ‚Äúrutoistaan‚ÄĚ nyt t√§ss√§ tarkoittaa t i e t y s t i sit√§ miten YDINvoimaloitten r√§j√§htelyiss√§ ja kasvavissa tatinointien pilviss√§ kuolee niiin 93% maailman mehil√§isist√§. Kun Fukushiman perusliriin kuolee Tyynen valtameren kalakannoista JO 92% tuosta vaan! Chemtrailaajat myrkytt√§v√§t yll√§mme ydinp√§√§st√∂j√§ niskaamme jopa AVARUUSRAKETEIN! Koska typpikeh√§mme s√§teilyyn palamiset on jo ydinvoimalap√§√§st√∂ist√§ h√§t√§paniikitasoilla. Ja niin kauan kuin ydinmolokkia kumarrellaan tilanne voi VAIN PAHETA LIS√Ą√Ą‚Ķ . .

Paranolmaaliblogissa EI tykätty 04.2012 keskustelusta luvusta 666, miksiköhän IAEA ei tykkää?

Niin tiesittekö mikä ON se lukusarja jonka ydinvoimalat ovat maatamme plleet jo tuhoamassa? Voidaan se tässä laskea malliksi. SIVIILIydinvoiman voidaan laskea alkaneen keskikesän 1945 ydinpommin räjähtämisiin Japanin Hiroshimassa. No toisaalta asteekkikalenteri enteellisesti laskee ihmiskunnan ydinhurman ratkaisevimmaksi hetkeksi 2012 joulukuun 21 päivä. Ottakaas tästä luvusta malliksenne pois tuo alun 1945 luku niin. . .
66,6 VUOTTA!. . .Kertoo ydinvoimasta, sen ihmiskunnan tappamisen luonteista osaavalle p a l j o n !.. . . .

Kertoo oivaltavalle myös sen miksi pelkästään viime vuona maailmalla tuhoutui 76kp viimeisinä varotuksina ydinreaktorien paljoudet. Kuten Albert Einstein 1945 sen sanoi:" Ydin tappaa käyttäjänsä 100% varmasti!"Arevan vaarallisella epävakaan palamalimitin MOX- Pu- 239 latauksilla saatiin tämä aikaan. Plus lisäksi maan alta säteilyyn kaasuuntuvat metaanjääklatraattien 168 kertaa kosmisella nopeudella laajentuvien kerroksien räjähtämiset kiihtyvästi maailmalta reaktoreissa helminauhoina. Syynä ydinvoimaloista alleen tauotta valuvat suunattomat säteilykertymät malenkan kuorimallin mukaan. Erityisesti neutronivoiden säteilyeroosoitumisen porautumiset syynä kerrosten täjähtelyihin. Sattumaako? Tällaisissa joista meitä on varotettu viimeiset 2 000 vuotta tauotta EI tarvitse paljon lisää oivaltaakseen, missä maailmamme menee. Olemme todella ydintuhomme totaalin lopun kuilulla.

Miten mulla tulee se aikaisemmin tääläkin pyörinyt kiltamestari tästä mieleen?

 • NooO‚Ķ kiltamestari nyt vaan ON toki ymm√§rt√§√§kseni hyv√§ tyyppi my√∂s.
  -------------
  A-studio: Suomesta tulossa uraanin viejä

Julkaistu 30.6.2010 klo 17:02, päivitetty 30.6.2010 klo 22:32

Talvivaaran avolouhos Sotkamossa.
Talvivaaran toimitusjohtaja Pekka Perä arvioi A-studiossa, että 2008 toimintansa aloittaneesta Talvivaarasta saadaan noin 350 tonnia uraania, mikä on 75 - 80 prosenttia Suomen nykyisestä uraanintarpeesta. Savukoskelle kaavailtu Soklin fosfaattikaivos puolestaan sisältää moninkertaisesti uraania Talvivaaraan verrattuna. Soklin on määrä aloittaa toimintansa kahden vuoden kuluttua, jos sen omistajan Yaran eli entisen Kemira GrowHown’n lupa-anomukset hyväksytään. Uraania ei jalosteta ydinpolttoaineeksi Suomessa, vaan se viedään ulkomaille rikastettavaksi. Käytännössä Talvivaaran ja Soklin raakauraanin talteenotto tekisi Suomesta merkittävän uraaninviejän. YLE Uutiset

 • Hupsista! Ompa pojuilla mielenkiintoisia lukuja! Eli huolimatta uraanirikasteen n√§enn√§isesti ‚Äúsuunnattomasta‚ÄĚ vuosituotantonsa m√§√§r√§st√§, dokumentoidut kerrytykset ihan jotain muuta. Suomiko alkaisi myym√§√§n uraanin RAAKAmalmia ulkomaille 1 000 000kg vuosivauhdeillaan? Niinp√§ niin t√§ss√§ nyt on montakin outoutta.
 • Tuosta n√§enn√§isen suunnattomasta uraanim√§√§r√§st√§√§n huolimatta Talvivaaran vuosia jatkuneesta 400 000 kg/ v tuotannosta on j√§√§nyt l o p u l l i s t a uraanirikastetta talteen nykyisin tiedoin pelleluku 200kg/v. Kuulitte oikein puoli promillea!

 • Toinen tykki fakta, ett√§ tuosta 200kg vuosier√§st√§ on taas sit√§ varsinaista U- 235 valmistetta 0,71%, 1,42kg!!. . . Hetkinen hetkinen ja happea‚Ķ

 • Kun maamme massiiviseksi laskettu uraanin tuotanto p√§r√§ht√§√§ k√§yntiin, maamme vuotuinen varsinaisen uraanin tuotanto voi hyv√§ss√§ lykyss√§ olla luokkaa 10kg/v‚Ķ . √Ė√∂‚Ķ siis LITRA uraania painaa 19,3kg‚Ķ

 • NiinP√Ą! Jokainen kyll√§ tajuaa homman perussetin. Maastamme tullaan viem√§√§n laivanlastillinen kovalla tohinalla tehty√§ raakauraania. Siis peruskiven kuutiometrin paino on luokkaa 2 500kg - 3 tonnia/ m3.

 • Suomeen ei kannata tehd√§ uraanin jalostamoa. Ei my√∂s tehd√§ koko Euroopppaan, koska t√§√§ll√§ EI en√§√§ ole uraania mist√§√§n saatavilla! IAEA suunnittelee suurta shouta jossa Euroopan Suomen uraanikaivoksesta vied√§√§n suurella laivalla uraanimalmiaan jalostettavaksi vaikka Australiaan. Kerrotaan, ett√§ TUO uraanitankkeri antaa tonnim√§√§rin√§√§n kaiken sen ydinpolttoaineen mit√§ maamme k√§ytt√§√§ ja ylikin.

 • Lehdist√∂ suitsuttaa t√§t√§ harkittua valhettaan. POLIISIsensuroinnit tietysti pit√§v√§t huolen. Ett√§ tietenkin salaisesti jalostuvan l o p u l l i s e n uraanier√§n paluu Suomeen j√§√§ totaalisti pimentoon. (TVO:n yhden reaktorin latauser√§ on muuten 86 000kg.) Vai mit√§ kansa tuumaisi n√§hdess√§√§n, ett√§ laivanlastillinen uraania Australian salaisista jalostamoista palatessaan mahtuu yhteen ainokaiseen 5dl vetoiseen Minigrippipussiin? Attaseasalkullisen pohjat takaisin.)) Naurattaa n√§m√§ ydinvalheet, niin ilmaa t√§ysi aina. Tajuatte my√∂s m i k s i SUPO ja GTK tekev√§t ihan kaikkensa, etteiv√§t n√§m√§ o i k e a t ydinammattilaisen laskemat totuusarvot n√§kyisi miss√§√§n julkisuuteen asti! H√§rski√§, kest√§m√§t√∂nt√§ kuten ydinalalalla aina.

Kuplivat reaktorisisäilöt

Ydinyhti√∂t, kuten TVO Posiva konsortio esitt√§v√§t taltioivansa KiiNTE√ĄT ydinj√§tteens√§ hentoisiin kuparipullosiinsa. Mielikuvana onkin n√§in tarkoin johtaa massoja ja kvanttiydinfysiikkaa tuntevammat my√∂t√§√§n harhojensa kivipoluille. Mielikuva raskaana maan syvyyksiss√§ lep√§√§vist√§ kiintometalleista ei voisi olla v√§√§ristyneempi kuin mit√§ IAEA:n tarkoin salaamat faktat aiheesta on. Nyt puhutaan ihmisille vastentahtoisista vaikeammin ymm√§rrett√§vist√§ radioaktiivisten aineitten ‚Äúluonteennomaisimmista hajoamissarjoista‚ÄĚ. Siit√§ mit√§ todellisuudessa Olkiluodon Onkaloissa tapahtuu kun ilman j√§√§hdytyst√§ j√§√§neet punahehkuiset uraanij√§tetangot alkavat ensit√∂ikseen kuplien kaasukiehuttaa vett√§ pintaan hetkess√§.

Varsin pian kupariset pullot ovat säteilyerosoineet muutamissa vuosikymmenissä kupariset kaasupannusensa myös puhki. Ruotsin koetuloksin ja Uudenmaan kenttäkokein millin vauhtia vuodessa kuparisyöpymää sulffidibakteeritoimin, eli kestot 50v maksimissaan. Tai 100kpl Posivan koepullosta vuotivat JO uusina valmiina kaasut pellolle! Toisaalta uraanijätteen kehittämä satojen asteiden kuparit sulattavana jo lämpönä Olkiluodon kallio- onkaloissa puhkoen pulloset hetkissä. Vapaasti kuplittamaan kaiken sisuksistaan kaasuksi ilmakehäämme kansaa tappamaan. Mutta enemmittä puheitta ensin kirpaiseva kooste aiheesta Ja perään sen keskeinen tietolähdelisä hajoamissarjoineen:

(12.4.2012 Uupsista SUPO pistänyt paskaksi mun käyttämän k o k o Kuvaton palvelimen. Olin siis laittanut taas jotain heille liian todenmukaista.)

kuvaton.com/k/YC9P.jpg
‚Äď

Toriumsarja (4n-sarja)

Toriumsarjaan kuuluvat seuraavat nuklidit.[1] Taulukossa kirjain ‚Äėa‚Äô tarkoittaa juliaanista vuotta (365,25 vuorokautta).

nuklidi hajoamistapa puoliintumisaika luovutettu energia, MeV hajoamistuote
232Th a 1,405·1010 a 4,081 228Ra
228Ra ß- 5,75 a 0,046 228Ac
228Ac ß- 6,15 h 2,124 228Th
228Th a 1,9116 a 5,520 224Ra
224Ra a 3,6319 d 5,789 220Rn
220Rn a 55,6 s 6,404 216Po
216Po a 0,145 s 6,906 212Pb
212Pb ß- 10,64 h 0,570 212Bi
212Bi ß- 64,06 %
a 35,94 % 60,55 min 2,252
6,208 212Po
208Tl
212Po a 299 ns 8,955 208Pb
208Tl ß- 3,053 min 4,999 208Pb
208Pb . stabiili . .
‚Äď

Radiumsarja (4n+2 -sarja)

Uraani- eli radiumsarjaan kuuluvat seuraavat nuklidit:[1]

nuklidi hajoamistapa puoliintumisaika luovutettu energia, MeV hajoamistuote
238U a 4,468·109 a 4,270 234Th
234Th ß- 24,10 d 0,273 234Pa
234mPa ß- (noin 0,16 % muuttuu vakaampaan muotoon 234Pa, jonka puoliintumisaika on 6,70 h) 1,17 min 2,197 234U
234U a 245500 a 4,859 230Th
230Th a 75380 a 4,770 226Ra
226Ra a 1602 a 4,871 222Rn
222Rn a 3,8235 d 5,590 218Po
218Po a 99,98 %
ß- 0,02 % 3,10 min 6,115
0,265 214Pb
218At
218At a 99,90 %
ß- 0,10 % 1,6 s 6,874
2,883 214Bi
218Rn
218Rn a 35 ms 7,263 214Po
214Pb ß- 26,8 min 1,024 214Bi
214Bi ß- 99,98 %
a 0,02 % 19,9 min 3,272
5,617 214Po
210Tl
214Po a 0,1643 ms 7,883 210Pb
210Tl ß- 1,30 min 5,484 210Pb
210Pb ß- 22,3 a 0,064 210Bi
210Bi ß- 99,99987 %
a 0,00013 % 5,013 d 1,426
5,982 210Po
206Tl
210Po a 138,376 d 5,407 206Pb
206Tl ß- 4,199 min 1,533 206Pb
206Pb - stabiili - -
‚Äď

Aktiniumsarja (4n+3 -sarja)

Aktiniumsarjaan kuuluvat seuraavat nuklidit:[1]

nuklidi hajoamistapa puoliintumisaika luovutettu energia, MeV hajoamistuote
239Pu a 2,41·104 a 5,244 235U
235U a 7,04·108 a 4,678 231Th
231Th ß- 25,52 h 0,391 231Pa
231Pa a 32760 a 5,150 227Ac
227Ac ß- 98,62 %
a 1,38 % 21,772 a 0,045
5,042 227Th
223Fr
227Th a 18,68 d 6,147 223Ra
223Fr ß- 21,8 min 1,149 223Ra
223Ra a 11,43 d 5,979 219Rn
219Rn a 3,96 s 6,946 215Po
215Po a 99,99977 %
ß- 0,00023 % 1,781 ms 7,527
0,715 211Pb
215At
215At a 0,1 ms 8,178 211Bi
211Pb ß- 36,1 min 1,367 211Bi
211Bi a 99,724 %
ß- 0,276 % 2,14 min 6,751
0,575 207Tl
211Po
211Po a 516 ms 7,595 207Pb
207Tl ß- 4,77 min 1,418 207Pb
207Pb . stabiili . .
‚Äď

[muokkaa]Neptuniumsarja (4n+1 -sarja)

Neptuniumsarjan nuklideista vain Bi-209 ja Tl-205 esiintyvät luonnossa.

nuklidi hajoamistapa puoliintumisaika luovutettu energia, MeV hajoamistuote
241Pu ß- 14,4 a 0,021 241Am
241Am a 432,7 a 5,638 237Np
237Np a 2,14·106 a 4,959 233Pa
233Pa ß- 27,0 d 0,571 233U
233U a 1,592·105 a 4,909 229Th
229Th a 7,54·104 a 5,168 225Ra
225Ra ß- 14,9 d 0,36 225Ac
225Ac a 10,0 d 5,935 221Fr
221Fr a 4,8 min 6,3 217At
217At a 32 ms 7,0 213Bi
213Bi a 46,5 min 5,87 209Tl
209Tl ß- 2,2 min 3,99 209Pb
209Pb ß- 3,25 h 0,644 209Bi
209Bi a 1,9·1019 a 3,14 205Tl
205Tl . stabiili .

     -----------------

Nii. Mä oon jo vähän kaivannutkin. Onneksi sen juttuja voi halutessaan lukea muualta internetistä! <3

Toi saattaa olla vaarallista. SUPO:n toiminnalta saattaa olla vaikea piiloutua, mutta aina kannattaa yrittää! Minä käytän ainakin aina kotona ja ulkona pipon alla täydellistä foliohattua! Kannattaa katsoa valmistusohjeet netistä, sielä niitä on.

 • K√§yt√§ mit√§ k√§yt√§t Vuojoen kerubi. Pankonko paskaa se mulle kuluu?
  -------------
 1. Katoavat elintarvikkeet.
 • Vuosia 2011- 2012 tullaan muistamaan ainakin yhdest√§ asiastaan. Aikana jonka tiimoilta katosivat elintarvikkeet yksi toisensa per√§√§n kaupan hyllyilt√§. T√§ss√§ voidaan huomata heti yksi keskeinen efektin nostanut elementti. Salailun kytkeytymiset ydinenergian p√§√§st√∂ihin. Niin juu katsokaa alustukseksi miten asiaa multa alettiin asioita oivaltaneen Henri Lentosen toimesta kysell√§:

H. Lentonen. Aattelin vaan, kun täälläkin kaupoissa kananmunan on LOPPU
voisitko Arto kirjoittaa jonkin artikkelin tästä?

 • JUST!.. . Tuosta tosiaan ON kyse! Viranomaism√§√§r√§ys v√§hent√§√§ rajusti ja nopeasti kananmunien ja lihan tuotannot ydinlaskeuma- alueilta. Asia On √§√§rimm√§isen tarkoin salattu. Mutta ongelmana On s√§teilyn kertyminen kanoista ihmisiin, kuten kerroit! N√§kyy asia monella muulla, my√∂t√§√§n oudolla tavalla. Esim. Olkiluodon ymp√§rilt√§ 30km s√§teell√§ poistettiin heti Fukushiman takia mm. lasivarastot! Koska lasin natrium varastoi s√§teily√§ rajusti malenkan- kuorimallin mukaan ja vapauttaa sit√§ huoneistoihin viiveell√§ suurina pinta-aloina.

Olisi hienoa, jos voisit kirjoittaa tarkemman kuvauksen siit√§, miten kananmuniinkin vaikuttaa tuo s√§teilylaskeuma ja tosiaan t√§√§lt√§kin yll√§tt√§en ovat ‚Äúloppuneet‚ÄĚ. Kun ihmiset eiv√§t tosiaan osaa yhdist√§√§ n√§it√§ asioita, ennen kuin joka kertoo sen heille‚Ķ

 • Joo toi on kyll√§ totta. Aihetta kun verhoaa 100 % salaisuus. Ja ihan turha edes kuvitella viranomaisten vuotavan asiasta. Itse asiassa aika klassinen kuvio. Jossa saa toimia hyvinkin yksin tien aukaisijana, kuten tapanani on.) Jopa mullekin vaikeahko kohde mutta onneksi tied√§n kyll√§ perussetit mist√§ on kyse.)

Niin… tällainen arkinen asia, kuten kananmunat ovat juurikin sellaista mihin meidän pitäisi takertua, koska sellaisen tavallinen kansa ymmärtää. Kaavoille ja ydinfysiikan asiantuntemukselle on aina paikkansa, mutta kun kananmunat häviävät kaupoista, se on jotain kouriintuntuvaa, mihin tavallinen kansa saa kouransa kiinni jos ymmärrät mitä tarkoitan?

*Näinpä taitaa olla.
------

Katoavat elintarvikkeet II

Farmi.net. ‚ÄúLinnun ruuansulatus poikkeaa nis√§kk√§iden ruuansulatusj√§rjestelm√§st√§. Ruuansulatuskanava on melko lyhyt, vain viisi kertaa kanan ruumiin pituus, kun se esim. sialla on 15 - 20 kertaa ruumiin pituus. Ruuansulatuskanavan teht√§v√§n√§ on vastaanottaa ravintoa, pilkkoa ja imeytt√§√§ sit√§ sek√§ poistaa sulamattomia tai muuten k√§ytt√§m√§tt√§ j√§√§neit√§ aineosia.‚ÄĚ

Ympäristö
Esimerkiksi nautaeläin, jolla on kaikkein huonoin hyötysuhde, tarvitsee noin
kymmenen kiloa … Sialla hyötysuhde on suunnilleen viisi kiloa rehua, tuottaa yksi kilo lihaa.

*Mit√§ t√§m√§ kaikki sitten tarkoittaa noin suunnilleen? Kanan saadessa 10kg rehua se tuottaa siit√§ per√§ti 5 kiloa munia tai lihaa. Sika taas saadessaan 10kg rehua muuntaa siit√§ 2kg lihakseen. Kun taas lihansy√∂j√§ kuten vaikka kettu, leijona tuottaa rehusta en√§√§ 1kg lihasmassaansa. Samaan 1kg p√§√§tyy n√§k√∂j√§√§n vaikka nauta. N√§m√§ erot kertovat toisaalta k√§√§nt√§en siit√§ miten hyvin el√§imen elimist√∂ suodattaa ruokansa kuona-aineet pois. Mit√§ v√§hemm√§n suodatusta sit√§ tehokkaammin el√§imen elimist√∂√∂n varastoituu vaarallisemmat radioaktiiviset raskasmetallitkin. Alamme hetimiten hahmottamaan miksi juuri ‚Äúsuoravetoisin‚ÄĚ kanalintujen elimist√∂ lyhytsuolisena suotaa myrkkyj√§ pois niin huonosti. Tunnettu totuushan on, ett√§ linnuille ei voi sy√∂tt√§√§ edes arkista suolaa sen kuolematta. Lintujen kohtaloksi koko EU:n alueella on koitumassa ydinvoimalap√§√§st√∂jen raskasmetallimyrkyt!

Nyt tullaan oleellisempaan. Miksi 2012 Suomesta halutaan yhtäkkiä väkisin poistaa kanat ja munien tuotannot? Koska niihin alkoi Fukushiman, TVO:n ja Forttumien syytämien Pu- 239 tonnistojen kasautuessa rehuunsa kokoontua vaarallisia määriä säteileviä raskasmetalleja. Kananmunan kohdalla munantuotanto kärsii myös K- 40 radioaktiivisen kalkin kaltaisten säteilylähdelisien kertymäkasvuista. Viranomaisten oli pakko alkaa ajattamaan EU:n kananmunan tuotantoa maihin joissa ydinvoimalat eivät ole vielä tuhonneet kokonaan elintarvikeketjua, (esim. Etelä- Amerikka.)! Totta kai kuten tapana on salassa suurelta yleisöltä.

Fukushiman ensiaallossa TVO:n radioaktiivisten päästöjen alueet. Erityisesti Porin meijerin tuottamasta maidosta alkoi löytyä uhkaavasti säteilykasvua. Porin ydinherrat vaativat Porin meijerin voin tuotannon lakkauttamista. Koska joutuivat itsekin syömään omia säteilypäästöjään. Vuodenvaihteen voipulat käynnistettiin edellä kerrotuista syystä. Fukushima saastutti myös 92 % miljardin ihmisen käyttämästä kalakannasta hetkessä tritiumein ja deuteriuminpäästöin koko Tyynessä valtameressä. Seuraus oli välitön. Euroopassa Norjan kassilohen hinnat tuplasivat ja kalat pitkälti katosivat kaupoista.

Mehiläisten saatua ydinvoimaloitten ilmaionisaatiopäästöjen säteilymyrkytykset katosi 93 % mm. USA:n mehiläiskannasta hetkessä. Hunajahyllyt kumisivat tyhjyyttään hetkessä. Samoin mehiläispölytteiset hedelmät hyllyiltämme. Säteilyyn ja ydinvoimalla ovat tuhoutuneet toki mm. riisin kaltaiset peruselintarvikkeetkin heti Fukushiman alkuvaiheessa… Niin joo ei ongelmat toki jää pelkästään ruokiimme, ei toki. Japanissa jopa autojen renkaat osoittautuivat säteilytappajiksi. Koska ydinvoimaloitten säteilyenergian kertymät olivat muuntaneet renkaitten hiiliaineet teurastavan radioaktiivisiksi.

Ja JOS nämä renkaat olisi kulutettu teillämme ilmapölyikseen. Olisi miljoonat säteilykuolleet. Tupakki on klassinen aine mainita tässä. Reilusti yli 93 % savukkeitten syövistä tulee kasvussa tupakin lehtiin tarttuneesta reaktorien Pu- 239 tuotannosta. Nyt paniikissa kansaa vieroitetaan tästä syystä tästä. IAEA:n ydintuhojen maininkien loppuja EI näy niin kauan kuin ydinvoima putsaa ruokapöytiämme. Tilanne on täysin kestämätön jo. Mutta yhä vaan ydinrikolliset koettavat peittää tekosiaan suurelta yleisöltä. Tieto On VALTAA, ja siksi sen kerryttämistä POLIISIviranomaiset kaikin keinoin estävät!

K-37 Fukushima 2012.04+ (IN ENGLISH!)

Eräs parhaiten asiaa kärjistävä videointi. Kyse on tosiaan salaisesta IAEA:n kaliumin K- 37 massiivisesta poltosta. Jossa tonneittain ratakiskojen oloista metallista kaliumia ajetaan 20m syvälle maan alle. Numero 4 reaktorin pihaan porautuneesta kallion aukosta paistavaan kiinailmiön Pu- 239 sulaan.

Idea on estää ++…iosnisoituvan tappavan vaarallisen kanava säteilyn kaasun kohoaminen esteittä ilmakehään. Poltossa vapautuva vahva typpivirittyneen ilman sininen valopalo on valtaisaa 100m korkeaa jyskettä.

youtube.com/watch?v=oAqT89In … ure=relmfu

One of the best things exacerbating the videotaping. This is really the secret of the IAEA potassium K-37 massive incineration. With tons of rails conditions of potassium metal is driven 20m deep underground. Number 4 reactor yard deep drill hole rock frying, but Chinese phenomenon of Pu-239 into the melt.

The idea is to prevent + … + iosnisoitua lethal radiation hazardous gas channel is increased smoothly to the atmosphere. Released from the burning of a strong typpivirittyneen without a blue light fire in the huge 100m high jyskettä.

youtube.com/watch?v=oAqT89In … ure=relmfu

A truly accurate picture of the burning pieces of Pu-239, K-37!
youtube.com/watch?v=B8r9ZM5L … ure=relmfu

IONItuhottua KUPARIA


N√§ytt√§ess√§ni laajasti IAEA salaamia ydins√§teilyn ionisoinnin tuhosta kertovia kuvia. On vastaan tullut kaikenlaisia poliisien valheita. Ehk√§ kaikkein yleisin on harha siit√§, ett√§ s√§teilyn ionisointi tarvitsee valtavasti l√§mp√∂√§. Ja kuvaamani aineitten muuttumiset milloin ‚Äúsinapiksi‚ÄĚ milloin ‚Äúmustikka jogurtin‚ÄĚ kaltaisiksi aineiksi onnistuisi vain suurissa kuumuuksissa polttaen. Totuus on ihan jotain muuta. Olen t√§t√§ useasti korostanut, ett√§ kaikkein kest√§vink√§√§n aine ei kest√§ s√§teilyn tuhon ionisaation edess√§!

Vaan kun aine ionisoituu, se muuntuu sidostensa elektroneja menettäessään suoraan positiivisiksi kanava säteilyn tai anodi säteilyn kaasun plasmaksi. Metallien väri ja koko olemus muuntuu luokkaa tunnin kestävissä kokeissani silmissä. Tällainen atomi tason kaasu. Kuten tässä nyt kuparin kohdalla voidaan suoraan imeyttää vaikka tavalliseen veteen. Jolloin sen vaarallinen pöly muoto on edes osin käsiteltävässä muodossa. Ionisointi prosessi jota käytän, perustuu salattuihin säteilyn fysiikan tuntemisiin.

Sill√§ voin ionisoida liki mit√§ tahansa aina timantista alkaen. Koska Suomen poliisi ja sis√§ministeri√∂ pit√§√§ Posivan kupari pullojen sis√§ll√§ tapahtuvan s√§teilyn salaisen eroosion koetta rikoksena. En voi paljastaa tarkemmin yksityiskohtia. Mutta kaikki mit√§ n√§ette. On maailman mitoissa kielletty√§ IAEA ja sis√§ministeri√∂n toimesta! Kun katsoo kuviani ymm√§rt√§√§ miksi ‚Äúmustikka jogurtiksi‚ÄĚ s√§teilyn eroosiossa muuntuvan massan tarkka kuvaaminen halutaan piilottaa vaikka v√§kisin kansan n√§hd√§. Nyt n√§ette silti kuvaamiani asiasta, kauhistelkaa vapaasti. Ensin kiinte√§ kupari, ionisoituu tunnissa siniseksi hattaran kaltaiseksi m√∂ss√∂ksi:

kuvaton.com/k/YCKd.jpg
‚Äď

S√ĄTEILYraastettu kalan silm√§


Mitä oliko huikeaa nähdä demoa kuparista? Ainakaan tällaisia totuuksia ydin alasta ette keneltäkään muulta saa nähdä. Jatketaan. Esitin varsin tunteeseen vetoavan kuvan siitä miten säteilyn energiat silpovat meidän kaikkien elimistöjä, erityisesti vaikka tärkeimpiä silmiä. Kaikkialle 10 kertaisena nykyään 1930 luvulta kasvaneena ikuisena säteilyn energian kertymänä. Kaihi on säteilyn sairastumisen ensimmäinen alun merkki. Saamme nykyään kaikki ihmiset sen täyttäessämme vähän yli 60 vuotta! Järkyttävä fakta!

IAEA salaa siksi tarkoin mistä ilmiössä on kyse. Jopa syntymättömät lapset Suomessa, Raumaa myöten saavat kaihen TVO Posiva ydin alan loputtomien päästöin. Nykyään chemtrailaamisen hakatessa säteilyn kertymän myrkyt yläilmasta IAEA toimesta kansan päälle. Kaihi on säteilyn eroosio mekanismi silmien mykiön valkuaisissa. Itse myös luulin, että kaihi muuntaa valkuaisen täysin valkeaksi. Mutta tehtyäni tämän todella järkyttävän kokeen kuolleella kalan silmällä. Jota ionisoin tunnin verran.

Huomasin tarkoissa kuvissani, että prosessi on paljon vaikeampi hahmottaa. Ionisoituessaan solukko myös mykiössä näyttää vapauttavan elimistössämme olevia metalli- ioneja. No katsokaa mitä mikroskooppi kuvassani sain talteen. (Myös silmää ei luonollisesti ole missään kohtaa lämmennyt huoneen lämpöä enempää.) Säteilyn ionisaatioin haavan ja valtavan sokeaksi tekevän tuhon katselu saattaa järkyttää. Mutta tämän tulette kaikki aikanaan omassa silmissänne kokemaan. Niin kauan kun IAEA ydinalan rikokset sallitaan. Katsokaa ja oppikaa.

kuvaton.com/k/YCKw.jpg

Hyvä tapa tehdä uraanista pommeja

Jos ydinvoima on kallista ja ympäristölle haitallisia, miksi sitä työnnetään maailmalle pakolla niin voimakkaasti? Ja miksi Fukushima reaktoreissa käytetään plutoniumia - eikä vain uraania? Tarvitsemme hieman taustatietoa ymmärtääksemme vastauksia.

Lähes kaikki ydinreaktorit Yhdysvalloissa ovat samat aikaisesta suunnittelujaksosta kuin Fukushima. Tätä mallia ei valittu turvallisuussyistä. Pikemminkin se valittiin, koska se toimi laivaston sukellusveneissä, tuottaen plutoniumia käytettäväksi ydinaseisiin .Itse asiassa turvallisempaa malleja - kuten torium reaktoreita - jätettiin tieten hyllyyn , koska ne eivät tuota lainkaan aseeelista plutoniumia aseisiin .

Hallitukset ovat totutettu peittelyyn ydinvoiman kiinailmi√∂sulamisvaaroistaan yms. 50 vuotta v√§itettyin√§ turvallisiksi vastoin totuutta. Koska haluavat vain tukea ydinvoimalan tuotantoa aseisiin ydinmateriaalin tehtaina. He ovat my√∂s tukahduttaneet tuloksia omilta huippututkijoittensa l√§yt√§mi√§ s√§teilyjen terveysriskej√§. Todellakin, ‚Äúydinturvallisuusviranomaiset‚ÄĚ ovat oikeastaan?vain vet√§m√§ss√§ ydinvoimaa valtioiden asetuotannon mustan kauppansa k√§ytt√∂√∂n .

Kun veteraani, tutkiva toimittaja Joseph Trento - joka on saanut kuusi Pulitzer-ehdokkuutta, työskenteli CNN: n erikoistyö yksikössä, Wilmington News lehdessä, ja merkittävä toimittaja Jack Anderson - toteaa myös uudessa raportissa saman. Yhdysvallat kiertää kansallisia ja kansainvälisiä lakejaan salaa, systemaattisesti antaen Japaniin ydinvoimallaan tehdä niille aseita :

Yhdysvallat salli tietoisesti Japanin pääsyn Yhdysvaltain salaisimpiinkin ydinaseittensa laitteisiin. Kun siirretään kymmenien miljardien dollarien arvosta Yhdysvalloille maksettuja verovaroja tutkimuksiin, joka on mahdollistanut Japanissa kasvattaa 70 tonnia ydinaseisiin tarkoitettua plutoniumia vuodesta 1980.

 • Uskomaton tonnistom√§√§r√§! Japanissa on siis 70 000kg raakaa Pu-239 materiaalia jo! Kuinkahan paljon Suomen valtion v√§litt√§m√§ laiton plutomniumkaupan vastaava m√§√§r√§ on? 1 300 000kg laitonta ydinj√§tett√§ TVO:n ydinj√§tevarastossa. On laskennallisesti tuottanut 2% tuosta plutoniumia. Eli Suomen vastaava laittoman plutoniumin osuus olisi 25 000kg. Jokaisesta tonnista musta rahanpesun markkina maksaa 3,8miljardia. Wau!

National Security News Service tutkimus tämänkin paljastaa. Nämä toimet toistuvasti rikkoen Yhdysvaltain lakien valvontaa koskien arkaluontoisia ydinmateriaaleja jotka voivat päätyä aseohjelmistaan?Japaniin. NSNS Tutkimuksessa havaittiin, että Yhdysvallat on tiennyt kaikki salaiset ydinaseohjelmat Japanissa vuodesta 1960, CIA: n raporttien mukaan!
‚Äď

*WoHOO, T√§m√§p√§ oli pommi! USA On siis teett√§nyt demilitarisoimassaan Japanissa maailman suurimman ydinaseohjelman. Viel√§ todistetusti puhtaasti ‚Äúsiviilireaktoreilla!‚ÄĚ. Siis Japani on olut USA:n ydinasetuotannon p√§√§markkina- alue viimeiset yli 50vuotta. Suomea ollaan nyt Japanin paljastuessa ajamassa kiihtyv√§sti 100% samanlaiseksi ns. ‚Äúsiviilireaktoriensa‚ÄĚ avulla toteutettuun IAEA:n kattoj√§rjest√∂n√§ ohjaamaan kansainv√§liseen ydinasetuotanto- ohjelmaan. Suomella on siis mielest√§√§n tuhannen taalan avautuva paikko vallata maailman ydinasemarkkinat. Koska sek√§ Saksa, ett√§ Japani ovat ajaneet ydinalansa ydinpommitehtaat alas! IAEA:n ydinrikollisuuden korruptiot p√§√§stet√§√§n juuri t√§ss√§ uutisoinnissa surutta julkisuuteen viimeinkin. Vau kuinka h √§ r s k i √§ voikaan olla korruptiot TVO Posivan Suomessa esimerkein!


[Japan] on käyttänyt sähkölaitostensa yrityksiä peitekansina jotta maahan kasvatettaisiin tarpeeksi ydinaseita. Materiaaleinaan rakentaa se ydinasetuotannoltaan suuremmaksi kuin Kiina, Intia ja Pakistan yhdessä. Tämä tarkoituksellinen lisääminen, jota Yhdysvallat perustelee uraanipolttoaineistaan esittää argumentteinaan Esimerkiksi Iraniin että alkuperäiset ydinasevallat harjoittaa tällaista levittämistä huolimatta sopimuksistaa ja sisäisien estojensa oikeudellisista velvoitteistaan lainkaan piittaamatta. Kuten tekee todistetusti myös SUOMI!


Tämä salaisuus oli vaativasti piilotettu ydinvoimaohjelmaan 11 maaliskuu 2011 - päivään asti joloin tuli maanjäristys ja tsunami hukkuttaen Fukushima Daiichi Nuclear ydinvoimalat - Sinne oli kerättynä 70 tonnia plutoniumia. Sen käyttö siviilien ydinvoimalissa kätki salaisuudet pommien ohjelmaan. Jota Japanissa käytetään rauhanomaisiin avaruuden tutkimuksiinsa peitellen tarkoin kehittävänsä salaisia korkean tason ydinasejärjestelmien järjestelmiään.

Poliittiset johtajat Japanissa ymmärtävät, että ainoa tapa vakuuttaa japanilaisille ihmisille oikeelisuus. Oli vakuuttaa, ydinvoiman välttämättömäksi osaksi heidän elämäänsä. Vain onnistuen jos pitkä rivi jäseniä korruptoituen hallituksissa ja teollisuudessa piilottaisi sotilaalliset sovellutuksensa. Siksi peräkkäiset Japanin hallitukset jotka koskettivat salaista pommi ohjelmaansa naamioitiin tarkoin viattomiksi energia- ja siviilialan avaruusohjelmiksi!( Aivan 100% samoin kun on tehty vuosikymmenet m y ö s SUOMESSA!)


Maaliskuu 2011 tragediaan asti, Japanin ydinvoimateollisuus oli pääosin pysynyt pitämään poliisien ja tiedotusvälineidensä kiontroloinnein piilossa kaiken ydinalansa kritiikin kansansa silmistä. Perusteellinen kansainvälistymiskehitys ydinaseistetussa Japanissa helpottaisi huomattavasti rasitettaan Yhdysvaltojen sotilaallisissa voimavaroissa. Tarvetta säilyttää kaksi divisioonaa maassa ja Koreassa sekä ydinaseistettuja laivojaan ja lentokoneitaan Tyynellä merellä. Kiinaa ja ohjuksien asemat Neuvostoliiton Kaukoidässä heikentävät Pentagonin päätehtävää - valmistautuessan sotaan Keski-Euroopassa. Reaganin hallinnon strategia oli ajaa Neuvostoliiton sotakoneistot ahtaalle kunnes se hajosi. Kun Neuvostoliiton ja sen satelliittien järjestelmien kanssa oltiin asevarustelukilpasilla. Kansainväliset IAEA:n atomienergiajärjestöt maailmalla leviämisensä suojatoimenpiteinään, myös sulkivat tältä kaikelta silmänsä.

Harvinainen välähdys Japanin teollisuudesta, joka on säilynyt salaisena monia vuosikymmeniä, meidän tutkimus on herättää vakavia huolia Japanin ja Länsimaiden ydinvoiman politiikkojen ja virkamiehien moraaleista. Jotka muokkaavat niitä politiikkoina aikana ja jälkeen kylmän sodan. Kansainväliset yritykset ja virkamiehet uhrataan turvallisuussyistä mukisematta tällaisella IAEA:n julkisesti suorittamalla globaalin tason ohjatulla petoksella. Vedoten tekaistuun varjoonsa rauhanomaisesta ydinvoiman ohjelmasta, jolla he tekivät valtavia voittoja itselleen ja korruptoituessaan lisää!

 • Aivan u s k o m a t o n t a miten koko ydinalan m√§t√§paise puhkeaa t√§ss√§ ja nyt. Paljastaen miten Suomi on sotkeutuneena kansainv√§lisen IAEA:n johtamaan synke√§√§n ja mustaan Pu- 239 ydinsiviilivooimaloita py√∂ritt√§v√§√§n ydinkuolemankjaupusteluun kautta aikojen!"

Monjun nopea hyötöreaktori vuonna 1995 ja myös Tokai:n jälleenkäsittelylaitoksessa huhtikuussa 1997 sattuneessa, vahingossa tapahtuivat säteilyjen vuodo. Sekä onnettomuudet olivat aiheita yritykseen salailuihin kaikesta. Näkyvin oli tulipalo ja vuoto radioaktiivisella natriumilla Monju FBR:ssä. Japanin Virta Reaktorien ja ydinpolttoaineen Development Corporation (PNC), on valtion yhtiö, joka toimi Monjussa. Valehteli toistuvasti yleisölle tietoja onnettomuudesta. PNC yritti tukahduttaa videokuvaa joka esitti syytä onnettomuuteen: rikkoutunut putki on toissijainen jäähdytysjärjestelmä, josta oli vuotanut noin kaksi-kolme tonnia radioaktiivista natriumia ulos. Ollen suurin tällainen vuoto historiassa nopeissa reaktorien tekniikoissa. Yksi syy miksi PNC antoi vapauttavan väärän kuvan ulos oli, että Monju oli liian tärkeä Japanille energiaohjelmaansa vaarantaakseen tämän reaktorin toimintaa. Toisin sanoen, kansalaisten turvallisuus on toissijainen sivuseikka ohjelmaan kasvattajalle ydinasetehdasvaltiolleen.

Joukko Fukuin prefektuurissa virkamiehistöstä tuli rohkeasti varhain aamulla 11. joulukuuta PNC: n yrittäen estää peittelyä joka olisikin todennäköisesti onnistunut. Virkamiehet tuli laitokseen varmistuakseen paljastavasta videonauhasta. Toiminta oli suoraa seurausta edellisestä onnettomuudestaan Fukuin Tsuruga Unit I reaktorissa 1980-luvun alussa. Fukui prefektuurissa virkamiehet eivät saaneet silloinkaan tutkia, mikä aiheutti ydinvahinkoja. Kun Monju onnettomuus tapahtui, virkamiehiä ei käännytetä pois enää toisen kerran. Sen jälkeen paljastuikin että virasto oli itse ollut mukana yrittäen pidättää videon julkaisun, PNC executive itsemurhan.

Tuttuun tapaan melkoista bs:ää tämä teksti, jossa ei ole mitään lähteitä faktoina esitetyille asioille. Torium-reaktoreita vasta tutkitaan. Valmiita reaktoreita ei vielä ole - eikä varsinkaan ollut fukushiman suunnitelun aikoihin. :slight_smile:

 • Kuten kuka tahansa EI POLIISI. siis lukutaitoinen kyll√§ osaa lukea kenen rapotrttijjulkaisu tuo oli. Tekstiss√§aivan selv√§sti mm:

 • ‚ÄúNational Security News Service tutkimus t√§m√§nkin paljastaa. N√§m√§ toimet toistuvasti rikkoen Yhdysvaltain lakien valvontaa koskien arkaluontoisia ydinmateriaaleja jotka voivat p√§√§ty√§ aseohjelmistaan?Japaniin. NSNS Tutkimuksessa havaittiin, ett√§ Yhdysvallat on tiennyt kaikki salaiset ydinaseohjelmat Japanissa vuodesta 1960, CIA: n raporttien mukaan!‚ÄĚ

 • Jos POLLIISI on niin lukutaidoton. Ettei ymm√§rr√§ edes selv√§√§ teksti√§. Ei voi kun nauraa tyhmyyksille joilla ei noilla Vuojoella rajoja ole.
  --------------------

PLUTONIUMIA joka kotiin. I


 • Kansainv√§lisen IAEA:n keskeinen tarkoitus on saattaa elinymp√§rist√∂mme niin pullolleen suoltamaansa ydinj√§tett√§. Ett√§ kaikki mahdoliset ja mahdottomatkin elinymp√§rist√∂t olisivat tappavaa ydinj√§tett√§ pullollaan. Ideana onkin ‚Äúvain turruttaa‚ÄĚ kansalaisiin lakoninen v√§linpit√§m√§tt√∂myys kaikelle sille YDINvetoiselle tuholle, jota valtiomonpolit haluaa viranomaistensa suojaamana tehd√§.

 • Maailman sterilisoituminen tarkoittaa nyt jo 40% lis√§√§ntymisiss√§ on ollut s√§teilymyrkyttymisten takia ‚Äúavustettua koeputkihedelm√∂ityksin‚ÄĚ ja vastaavin. S√§teilysy√∂piemme 10- kertaistumisineen p√§ivineen. Milt√§ tuntuisi tiet√§√§ sy√∂v√§ns√§ ydinJ√ĄTTEEST√Ą tehdylt√§ lautaselta? Ent√§ tuntuisiko hauskalta kuulla, ett√§ olohuoneessasi on yhdess√§ ja toisessa hyv√§ss√§ turvailluusiopssa ostamissasi tuotteissa onkin kyse IAEA:n ‚Äútavastaan‚ÄĚ varastoida ydinalan ongelmaj√§tteit√§ jokaisen kotiin?. . .

Depleted Uranium Is Used in Golf Clubs ‚Äď and It‚Äôs Legal! January 25, 2012
gaia-health.com/gaia-blog/2012-0 … its-legal/
‚Äď

Köyhdytettyä uraania käytetään Golf Clubs - ja se on laillista! 25 tammikuu 2012

Koska hallitukset rasterointiasetukset siitä minne tallennetaan radioaktiivista köyhdytettyä uraania, he antavat sen hiljalleen levitä tuotteisiin. Ihmiset joutuvat siihen kosketuksiin päivittäin. Myös suosittu värikkäät emaloidut astioiyyen astiasarja on tieten saastutettu. jotkut kaikkein arvokkaimmat golfmailat nykyään käyttää uraanijätettä. FDA ei valvo köyhdytettyä uraania. EPA on huolissaan vain, jos se on ympäristössä, mutta ei ilmeisesti pidä kuluttajatuotteita osana ympäristöä. Itse asiassa he katsovat sen olevan vain matala-aktiivista jätettä, ei huolta.

Saatat ajatella, että köyhdytetyn uraanin kulutustavaroissa on suojattu niin, että olemme suojassa sen säteilystä. Se ei ole totta. Ei ole mitään suojausta. Itse asiassa se on keskittynyt suojelemaan meitä enempi ankarammalta säteilyltä. Se ei tee siitä turvallista, ongelmaan kohdistetaan vähemmän huomiota.

Tuotteita, joihin käytetään köyhdytettyä uraania
Köyhdytetty uraani, jäteainesta ydinreaktoreista, on arvostettu sen raskauden takia. Se on tihein luonnossa esiintyvä elementti. Siksi sitä käytetään high-end golfmailoissa. Vuonna 2006 Scientific American ilmoitti, että yksinkertaisesti käyttää sitä mailapään vaippana. Tulokset 20-40% pidemmät lyönnit kuin muilla ennen.

Tiheää köyhdytettyä uraania käytetään rutiininomaisesti liikennelentokoneissa antamaan painolastia. Sitä on käytetty Boeing 747s, 1500 kg (noin 3300 paunaa) käytetään yhden koneen sovellukseen. Erityisen pelottavaa on, että se hapettuu helposti tuleen, joka vapauttaa sen ilmakehään. Joten lentoyhtiöt vaikenevat säteilynsä vaaroista, jotka tapahtuvat hätätilanteissa. Voiko tämä olla syynä säteilyyn ja myöhemmin korkeaan kuolleisuuteen vastaajien keskuudesta on 9-11?

Onneksi köyhdytettyä uraania ei enää käytetä astioissa. Se oli aikoinaan varsin suosittu aine, koska se tuotti kauniin kirkkaan lasitteen keramiikkaan. Kuitenkin, ei pelkästään sen radioaktiivisuus. Uraani on myös raskasmetalli, ja siksi on hyvin vaarallista pelkästään tästä syystä. Et halua syödä ruokaa lautaselta lyijypohjaisin ??lasittein, tietenkin. Uraani on vieläkin enemmän toksinen, sekä kemiallisesti että radioaktiivisesti.

Plutonioumia joka kotiin II

Itse asiassa köyhdytetyn uraanissa perustuu paljolti sen toksisuuteen kuin sen radioaktiivisuuteen. Tutkimukset osoittavat sen tuhoisia vaikutuksia sekä eläimiin että ihmisiin joista tutkimukset on tehty. Vaikutuksiin kuuluu:

Liiallinen proteiinin erittyminen ja nekroottista soluja munuaisiin.
Heikentynyt henkinen suorituskyky, kuten ilmentää kognitiiviset kokeet ihmisillä. Eläimillä se on osoitettu kertyvän aivoihin, aiheuttavat elektrofysiologista aivoissa muutoksia, ja vahinkoittaa hermojen liikennöintiä. Raskauden ajan kasvaimia eläinkokeissa, ja tietenkin on todettu lisäävän syöpiä ihmisillä.
Estää hampaan luun muodostusta ja paranemista h. aavoissa.
Keuhkomuutoksia, fibroosi, turvotusta ja syöpää eläinkokeissa.

Ruoansulatuskanavan vaikutuksia ihmiseen, kuten oksentelua, ripulia, ja albuminuria.
Rasvainen maksa ja nekroosia eläinkokeissa.
Vääristymät biokemiallisten ja neuropsykologisia testeissä eläinkokeissa.
Assosiaatio kroonista väsymystä, ihottumaa, korva ja silmä ongelmia ihmisillä.
Vähennystä punasolujen määriin eläinkokeissa.
Köyhdytetty uraania on myös erittäin kova. Yhdistelmä kovuutta ja painoa tuo tuloksia tunnetuimpina tuotteina, jotka käyttävät köyhdytettyä uraania:

sotilasaseet. Sitä käytetään ammuksissa, koska sen painon avulla pystyy luomaan pieniä luoteja jotka voivat puhkaista panssaroituja laitteita. Kuten tankkeja, ja myös siksi, että se palaa helposti, joten se on erityisen tuhoisa ??säiliöitten ja bunkkereita vastaan. Sitä käytetään metalliseoksiin panssaroiduissa ajoneuvoissa. Aiheuttaen radioaktiivisuuden ja kemiallisen myrkyllisyyden, se ei voi olla mikään yllätys. Aiemmin tuntematon tila, Persianlahden syndroomasta on kärsinyt valtava määrät sotilaita. Ei myöskään pitäisi yllättää ketään, että lisääntymisterveyden ongelmat irakilaisille tapahtuu valtavasti. Nostaen erityisesti kuolleena syntymisiä, keskenmenoja, ja kauheita synnynnäisiä epämuodostumia.

Onneksi jotkut köyhdytetyn uraanin käyttötarkoitukset eivät enää sallittuja. Posliinia ja lasia ei enää väritetä sen kanssa. Tekohampais useain mukana köyhdytettyä uraania, koska sen kyky on hyvä toistaa hampaiden luonnollista fluoresenssiä. Tämä käytäntö loppui vuonna 1986, oli rutiinia 60 ja 70 luvuilla.
Ranskalainen yritys nimeltä Cogema myi keltaista emali jauhetta päättäjille emaloinnissa ja lasiin vuoteen 2000.

Teollisuusradiografiassa kameroihn aiheuttaan suuria gammasäteilyjä niihin, niin köyhdytetty uraania käytetään usein suojauksena. Ilmeisesti se on okei suojaamaan itseäsi säteilylähteiltä, joka on vähemmän radioaktiivista huolimatta vaikka olisi mahdolista käyttää säteilemätöntä lyijyäkin.

PLUTONIUMIAjokakotiin III

Ei ole vaikeaa valmistajan saada lupaa käyttää köyhdytettyä uraania tuotteissaan. Ensisijainen vaatimus on, että he suostuvat. Ei ole lakia estämään tai edes rajoittaa, köyhdytetyn uraanin käyttöä kuluttajatuotteissa.

Mikä on Köyhdytetty uraani ja miksi se on niin vaarallinen? Uraania on useita isotooppeja. Tämä tarkoittaa, että niillä on sama lukumäärä protoneja ja elektroneja, mutta neutronien lukumäärä vaihtelee. Joten, uraani on eritelty sen atomipainosta. Näin uraanin 234 neutroneilla on arvo kuten uraani-234. Köyhdytettynä uraanina tunnetaan uraani-238. Lisäksi se on yleisin tyyppiä luonnossa.

Se, että köyhdytetty uraani on identtinen uraani-238 kanssa joka on löydetty luonnosta on käytettäessä hyödyksi antamasa vaikutelman, että se on täysin turvallinen. Väite on, että uraania on kaikkialla. Joten se ei voi olla haitallista. Tämä tietenkään, ei pidä paikkaansa. Ilmeinen ero on, että köyhdytettyä uraani on keskittynyttä rikastetta. Se ei yksinkertaisesti ole osa taustasäteilyä. Se on merkittävä säteilyn lähde, jota on käsiteltävä vaarallisena.

Radioaktiivinen aine tuottaa radioaktiivisten hiukkasten ja-tai gamma-säteilyn, jotka kaikki ovat vaarallisia. Koska se puoliintuu, se vähitellen muuttuu eri elementeikseen. Kun köyhdytetty uraani säteilee, se muuttuu torium-234:si, joka vuorostaan ??muuttuu protaktium-243:si. Kullakin näistä on erilainen puoliintumisaika ja spews eri säteily. Näin ollen väite, että köyhdytettyä uraanin n säteilyn määrä on alhainen ei pidä, määrä tai tyyppi säteilyn elementtilähteenä se jättää taakse, eikä miettiä, miten tämä elementti muuttuu. Kun se lähettää säteilyä. Tässä on kaavio, joka antaa tiedon. Jokainen elementti muuttuu yksikön alla:

Elementti Puoliintumisaika Tyyppi
säteily
Uraani-238 4500000000 vuosi Alpha
Torium-234 24,1 päivää Beta Gamma
Protaktium-234 1 minuutti Beta Gamma
Uraani-234 245000 vuotta Alpha Gamma
Torium-230 76000 vuotta Alpha Gamma
Radium-226 1600 vuotta Alpha Gamma
Radon-222 3,8 päivää Alpha
Polonium-218 3,0 minuuttia Alpha
Lyijy-214 27 minuuttia Beta Gamma
Vismutti-214 20 minuutin Beta Gamma
Polonium-214 160 mikrosekuntia Alpha
Lyijy-210 22 vuotta Beta Gamma
Vismutti-210 5 päivää Beta Gamma
Polonium-210 138 päivää Alpha
Lyijy-206 Vakaa Ei mitään

Huomaa erityisesti, että väitteet matalan säteilyn köyhdytetyn uraanin okinaisuuksista ei koskaan sisällä koko kuva. Vaikka onkin totta, että köyhdytettyä uraanin säteily on melko vähäistä, kuten todetaan sen puoliintumisajassa. Aineina kaikkea muuta kuin hitaita säteilytuottajacvarastoina. Siksi altistuminen köyhdytettylle uraani:lle tarkoittaa myös altistumisen jokaisen radioaktiivista aineille koko luetteloon.

On todettava, että köyhdytetty uraani ei ole ainoa lähde säteilyaltistuksen useimmille ihmisille. Muita lähteitä ovat lentokentällä skannerit, julkinen ala skannerit nyt täytäntöön otettuina, lääketieteen diagnoosimenetelmien, kuten CT skannereiden, röntgenlaitteet, ja mammografiassa, matkapuhelimet, matkapuhelin mastot ja jopa sähköä. Vaikutuksia Kaikkia näitä lisäaineita.

Eli et voi yksinkertaisesti laskea riskien perusteella korkeinta yksittäistä altistumista. Jokainen altistuminen lisää yksilön elinikäkertymän riskiä. Vaikka suhteellinen riski altistumiseen köyhdytetylle uraanille on pieni jokaista esiintymistä, on tunnustettava, että se on lisäksi kaikki muut sille altistumisen ja muiden radioaktiivisten lähteiden. Tämän valossa, onko se mahdollisesti järkevää laittaa köyhdytetty uraania vaikka mailaan?

Ilmeisesti maailma on tiikerin hännässä, köyhdytettyä uraaniongelmineen. Se on otettava pois maasta, jossa se on pitkälti eristäytynyt lisäämään ympäristön säteilyriskejä. Se on nyt keskittynyt varastoihin ja leviää biosfääriin. Näin vallanpitäjät löytää tapoja tallentaa myrkkyä, jolloin sitä voidaan käyttää kulutustavaroissa.

Lähteet:
Tutkimuksen mukaan syöpävaara köyhdytetyn uraanin
Tässä ovat radioaktiivisen sivutuotteita köyhdytetyn uraanin (uraani-238)
Uusi golf club käyttää köyhdytettyä uraania
Uraania, joka sisältää Hammasproteesit (n. 1960, 1970)
Uraani pilaantumisen Amsterdam 1992 Plane Crash
Ominaisuudet: köyhdytetty uraani
Factsheet köyhdytetyn uraanin
Köyhdytettyä uraania Ammukset
Ohjeita Toimiala Pullovesi: Uraania Small Entity Compliance Guide
Vaaralliset millään annoksella
Köyhdytetty uraani
Köyhdytetty uraani voi postittaa terveysriski
Tutkijat vaatimaan kuori puhdistaminen siviilien suojelemiseksi
Huoltajan Erityiskertomus köyhdytettyä uraania (useita artikkeleita)
Köyhdytettyä uraania Threat
Tagged köyhdytetty uraani , köyhdytetty uraani kulutustavarat , köyhdytetyn uraanin kuluttajille tuotteita , köyhdytetyn uraanin vaara , köyhdytetyn uraanin golf club , köyhdytetyn uraanin säteily , golf club , golf club terveys , golf club säteily , säteily , uraani 238 , uraani 238 köyhdytettyä

translate.googleusercontent.com/ … usg=ALkJrh ixLGjm9-Al3-zm-ln4gUje8KGfrQ

Kannattaa hakea apua ongelmiin. Terveydenhuollossa on paljon hyviä auttajia. Eikä maksa mitään.

Ja jos lääkitys ei osu kerralla kohdalleen niin siitä kannattaa keskustella lääkärin kanssa. jos sopivaa lääkitystä ei löydy ja vanne alkaa kiristää kovinkin pahasti voi mennä levähtelemään pehmustettuun pyöreään huoneeseen…

en ole lukenut neiti annalampaan tekstejä, asia selvisi lukematta ensimmäistä lausetta loppuun,(tuskin kukaan täyspäinen jaksaakaan tuollaista paaa lukea), mutta ilmeisesti tässä on nyt kyseessä joku pimahtanut vastustan kaikkea hihhuli kyseessä. oletko ajatellut että jos sinä ja muut tätä turhaa paaa jauhavat loppettaisitte sähkönkäytön niin ehkä sitä n.ttä voimalaa ei tarvitsisi rakentaa.

‚ÄúRaporteissasi‚ÄĚ ei sin√§ns√§ ole mit√§√§n muuta vikaa kuin sis√§lt√∂, mutta omassa tekstiss√§si on vikaa sit√§kin enemm√§n. H√§mment√§v√§√§ ett√§ ihminen, joka siis itse ei pysty tuottamaan ymm√§rt√§miskelpoista teksti√§, voi arvostella kenenk√§√§n muun luetun ymm√§rt√§mist√§. Varsinkin lainatun tekstin viimeinen kappale her√§tti mielenkiintoni. Voisitko viel√§ hieman avata sit√§, sill√§ en tainnut ymm√§rt√§√§ lukemaani.

Ei millään pahalla, mutta suosittelen hakeutumaan hoitoon. Nykyään on saatavilla suhteellisen tehokkaita hoitotapoja mm. paranoidisen harhaluuloisuushäiriön sekä Aspergerin syndrooman hoitoon. Niistä voit kysellä tarkemmin omalta lääkäriltäsi…

 1. IONI saatio tutkimuksia.

Seuraavaa tekniikkaa käsitellä ionisointia ei ole koskaan aiemmin maailmassa esitetty. Kyse on klassisesti maailman ensi-illasta. No toisaalta, koska ydinala IAEA ja Sisäministeriö on 100 % kokonaan maassamme kieltänyt kaikki säteilyionisaation mekanismeihin liittyvän. Niin mikään yllätys ei ole, että uutta ja mullistavaa asiasta keksitään. Niin ja tosiaan, että keksintö tulee nimenomaan Arto Laurilta… .

Säteilyn jo pelkkä kuvaksi saattaminen tuli julkisuuteen ensin sensaatiomaisilla videokameroin otetuista beettasoihtu kuvistaan Loviisan yllä. Sitten siirryttiin tekniikkaan jossa etsittiin monokromaattiset virittyneitten kaasujen, kuten hapen pinkkiä ja säteilyn virittyneen typen sinistä ionisaatiohuntua. Mutta tämä uusi ja mullistava tässä esittelemäni tekniikka tuo keskeisen parannuksen itse uutena koko tekniikkaan. Nyt päästään tekemään:

‚Äď Uskomattoman tarkkoja yksityiskohtia, jopa alle millimetrin hiuksen ohuita juonteita!

‚Äď V√§riskaalaa alkaa l√∂yty√§, esim. musta valkea, keltainen, punainen, sininen.

‚Äď Kuvaa voidaan mullistavasti 3D- mallintaa kuten kerroskuvauksessa ik√§√§n.

‚Äď Muodostuvat preparaatit voidaan tallentaa ja arkistoida suoraan.

Itse asiassa tekniikka on enemmän kuin vastaus toiveisiin. Niihin toiveisiin, jotka IAEA:lta vie yöunet. Mutta oleellisintahan tässä ideoinnissa on, että sen voi demota melko yksinkertaisin perusvälinein miltei kuka vaan. Tästä itse tykkään erityisesti. On tärkeää, että tekniikka ei myöskään ole niin hankala toteuttaa, ettei peruskansalainen ymmärrä miten se tuottaa nämä mykistävän laadukkaat preparaattikuvansa. No hei katsokaa näitä laadukkaasta demomateriaalista kootut kuvastamiset. Alkukuvissa esiintyvä multaantunut metallitanko siis ionisoituu ympäristöönsä. Nimenomainen ionisaation synnyttämä huntu kuvattiin näyttävästi tällä uudella tekniikalla:

kuvaton.com/k/YU8j.jpg

kuvaton.com/k/YU8S.jpg

kuvaton.com/k/YU8J.jpg

kuvaton.com/k/YU8H.jpg

kuvaton.com/k/YU8g.jpg

kuvaton.com/k/YU8X.jpg

kuvaton.com/k/YU81.jpg

kuvaton.com/k/YU8x.jpg

Lisää aiheeseen liittyvää dataa

Niin tosiaan on aika sofistikoida näitäkin mykistäviä kuvia ja näyttää mitä dataa niissä todellakin v a l m i i n a 4- värimaailmanaan tarkennettuna löytyy! Voi vaan jälleen hämmästellä kuvien yksityiskohtiensa suurta tarkkuutta. Koska niin tosiaan tuo ionisoitava keskuslanka on vain millin paksuinen. Kuten koko ajan kuvissani mikään ei ole luonollisestikaan kumentunut missään vaihessa. Kuten ei säteilyn ionisaatiossa tapahdukkaan. Se mikä minua tässä alati hämmensi oli, miksi, nimenomaan miksi nykyinen fysiikkamme pitää tässäkin ilmiössä täsmentää täysin yllättäen uusiksi.

Voi vaan miettiä m i k s i klassisessa peruskvanttiydinfysiikassamme On niin paljon IAEA:n sinne tieten ujuttamia suoria piilotettuja totuuksiaan. Ja kun osaa rajoja rikkoa niin sensaatiomaisia tuloksia alkaa suoraan näin löytyä. Minut näissä demoamissani ionisaatiokokeissa suorastaan mykisti, että säteilyn huntu voidaan s u o r a a n oikealla taiturimaisilla menetelmällä hahmottaa värikuvikseen! Kaiken kruunasi, että kovimman säteilyn kohta tulee kuviini luonollisesti suoraan punaisena ja lievin sinisenä, täysin loogisesti. Kuten tarkimmat analyysin antajat huomaatte keskeiset hienot keltainen ja vihreä jäävät näiden väliin. Huikea napakymppi siis! Lisää tällä läpimurrolla muuten harmaita hiuksia tiedossa Sisäministeriön ydinhallintonsa kangsterisakeille…!)

(Kuvasta 6 täsmävedos ensin.)
kuvaton.com/k/YU84.jpg

(Sitä seuraa kuvasta 5, jos mahdolista vieläkin hämmästyttävämpää dataa.)
kuvaton.com/k/YU8Z.jpg

(Ehkä kaikkein paras kuvani tähän mennessä tulee tästä.)
kuvaton.com/k/YUTS.jpg