Hämäräkytkin?

Tuli tuollainen Bilteman hämäräkytkin hommattua … ja sen luxi tms liipaisu on jostai 5-30 luxiin… mutta haluis, että sammuis valo kyl paljo aikasemmin kuin tuon minimissä/maximissa elikkä pimeellä sais jo sammua valoa kuin tuolla nyt on mahdollista. Auttaisko vaihtaa tota (mahdollista) valosensoria toiseen vai kuinka tuota sais hieman modattua?

Laita linkkiä tuotteeseen niin se auttaa tilanteen arvioinnissa.

Ehdotan että tulostat harmaanlootan tulostuskalvolle ja leikkaa siitä palan siihen sensorin päälle.

Bilteman luettelossa on tuote nimellä hämärärele, jonka herkkyys on säädettävissä 3-300 luxia.
Eikö tämä riitä ?

Nuo tuon kolme luxia on kyllä todella valoisaa, lähempänä ysiä se vasta tänään esmes sammutti valon.

Siis eihä tummennus tuoho auta… sen jälkeenhä se ei taida ssammuttaa valoa ikinä … eli siis valoa pitäs saada lisää tuolle sensorille että se tajuis sammua aikaisemmin.

Kyl noissa valoheittimies noi valosensorit toimii huomattavasti paremmin… eikai se auta kuin viedä takas ja hakea joku kalliimpi hämäräkytkin taas jostain.

Kolme luxia on todella pimeää :slight_smile:
Säätö varmaan vaikuttaa syttymiseen ja ehkä säädössä on liikaa hystereesiä,kun sammuminen tapahtuu liian kirkkaassa valossa.

Se on sitten varmaa ilmoitettu todella optimistisena arvona kun ulkona oli todella valoista.

Rähmä sentää… mä muistelinki että joku vika noissa bilteman hämäräkytkimis oli mutten sit enää muistanu mikä se ns vika oli. Äääh. No ehkä mä viel kolmannen kerran kokeilen niitä jossai kohtaa ja sit ehkä muistan, ettei niitä.