Gateway käyttöönotto

En nyt heti löytänyt suomenkielisistä viesteistä apua. Ennakkotilasin Gatewayn kesäkuussa ja paketti tuli postissa syyskuussa jossakin välissä. Nyt vasta pääsin mökillä kytkemään laitteen routeriin mutta sitten tulikin ensimmäinen ongelma: Puhelin tai tietokone ei löydä RuuviGateway -verkkoa → mikä avuksi?

Käytössä iPhone13 ja MacBook Air jossa ei ulkoisina liittiminä kuin USB-C jolloin en pääse ethernet kaapelilla Gatewayhin kiinni.

Pahoittelut ongelmista. Kokeiletko painaa USB-liittimen vieressä olevaa resetointinappia ~10 sekunnin ajan?

Tätäkin yritetty, mutta verkkoa ei siitä huolimatta löydy. Muiden laitteiden verkot kyllä näkyvät

Tämäpä erikoista, jokainen laite pitäisi olla myös testattu jolloin siihen on yhdistetty WiFillä.
Eli WiFiin ei tule näkyvyyn RuuviGateway XXXX hotspottia? Pystytkö kokeilemaan millään muulla kuin Applen laittella? Jos ei onnistu, niin lähetämme uuden laitteen ja voit palauttaa vanhan. Laittaisitko sähköpostia sales@ruuvi.com

Yritin nyt vielä kerran bootata laitteen, mutta eipä siitä tunnu olevan apua. Aivan ensimmäisellä kerralla verkko näkyi, mutta kun syötin ohjeissa annetun salasanan niin sain ilmoituksen että yhteyttä ei pystytty luomaan. Tämän jälkeen verkkoa ei ole löytynyt, vaikka tosiaan olen resetoinut laitteen useampaan kertaan ja myös pitänyt laitteen pidempään irti kaapeleista ja kytkemällä uudelleen. Vaimolla on myös MacBook joten vaihtoehtoista laitetta ei valitettavasti ole saatavilla. Laitan sähköpostia antamaasi osoitteeseen.