Datalehden lukemisesta

Lo!
Minulla on vanha magneettikortinlukija, jonka datalehdessä mainitaan, mitä siihen tulevan datakaapelin eri johdoissa kulkee. Nyt enää pitäisi ymmärtää mitä ihmeitä nämä lyhenteet ovat:
RCP output
RDT output
WCP output
FGP output
WDT input
CONT input
MFS input
MRS input
S1 ouput
S3 output
S4 output

Noi output ja input eivät luonnollisesti tuota vaikeuksia ymmärtää…
Magneettikortinlukija on Omron 3S4YR-MMW4. Tuolla nimellä google löytää datasheetin.
Kiitos jo etukäteen…

Datalehti, jota olet lukenut, on ilmeisesti tämä:

components.omron.com/compone … MZ0600.pdf

Luulisi, että saatavilla olisi kattavampikin dokumentti, jossa kerrottaisiin kuinka laitetta voidaan käyttää. En sitä vain äsken löytänyt, kun pikaisesti katsoin. Ehkä voisit kysellä sitä suoraan Omronilta?

Joo, kyllä datalehti on juurikin tuo.

Noista lyhenteistä ei siis saa mitään tolkkua?

Itsekkin etsiskelin netistä ja kaikkailla tuntuu olevan vain tuo sama datasheet.
Sen verran tietoa löysin, että ilmeisesti tuon laitteen valmistus on loppunut jo vuosia sitten…
Kai sitä voisi yritää ottaa Omroniin yhteyttä, jos siellä joku vielä tietäisi asiasta jotain…

Herkästi on helpoin vaihtoehto. Kukaan pysty äkkiseltään sanomaan että mitä tuossa ja tuossa karvassa kulkee… Valmistajalla on ainakin ollut rehellinen datasheettikin mistä selviää tarkat sisällöt ja todennäköisesti jopa esimerkkikytkentä.

Omroniin yhteyttä vain! Sitten taasen jos niiltä sitä ei löydy niin saattaa olla aika vaikean takana löytyminen :confused:

Mie harrastin pientä googlailua, ja vähän sieltä tulikin tulosta. Ja kun jatkoin vielä signaalinimien perusteella, tuli lisää tulosta.

Eli RCP:t ja RDP:t liittyvät kortilta lukemiseen ja WCP:t ja WDT:t kortille kirjoittamiseen.S1-S4 liittyvät kortin paikan tunnistamiseen koneessa, ja MFS:llä ja MRS:llä saa ohjattua moottorilla korttia eteen ja taakse.

CONT-signaaleille en löytänyt ainakaan ihan vähällä mitään merkitystä, mutta kun näin pitkällä jo ollaan niin äkkiähän sie ne selvität. Vähän hakkerihenkeä peliin vaan :wink: