Anturikortti ja muut näkymät

Nämä kommentit perustuvat iOS-appiin mutta ehkö sopiat myös Android-versioon.

Yleisnäkymässä näkyvät jokaisen anturin perustiedot ja siinä näen joka anturista lähes kaiken tarpeellisen. Kun kosketan anturin ruutua, anturikortti avautuu. Siinä ei ole mitään uutta verrattuna siihen, mitä näin aiemmin. Minusta anturikortti on turha, koska sama tieto oli näkyvillä jo aiemmin. Minusta anturin ruudun koskettaminen saisi avata historianäkymän.

Kun olen anutirkortissa tai historianäkymässä, voin napauttaa kelloa tai ratasta. Molemmat vievät asetuksiin. Voisiko tiedon hälytyksestä kertoa jo yleisnäkymässä ja jopa niin, että siinä näkyisi tieto siitä, mihin hälytys kohdistuu (lämpö, paine…)? Tieto asetetuista hälytyksistä ja myös kalibroinneista voisi näkyä jo valikon nimessä (ne valikot, joissa ko. asiat asetetaan), ettei tarvitse käydä avaamassa joka valikkoa nähdäkseen, onko hälytys tai kalibrointi käytössä.

Hei Mikko,

Kiitos kommenteistasi!

Tuota koontinäytön kortin koskettamista ja historianäkymään siitä viemistä kokeiltiin sisäisessä testiryhmässä ja emme vielä päässeet yhteisymmärrykseen sen toimivuudesta, koska kortteja ei toistaiseksi voi “selata” historianäkymässä. Tämä on kuitenkin mietinnässä.

Anturikortteja kehitetään myös koko ajan. Nythän toimme hälytystä osoittavat värit jo koontinäytölle.

Kaikki tällainen käyttökokemusta edistävä palaute on meille kullanarvoista - kiitos palautteestasi!

Hei,

Ruuvi on hyvä tuote. Mielelläni annan palautetta, jos huomaan asioita, jotka mielestäni voisi tehdä toisin, mutta ymmärrän, että kaikkea ei voi muuttaa ja muitakin mielipiteitä ja syitä päätöksille on.

Pari muuta ajatusta

  • Apin ja Gatewayn keräämien tietojen yhdistäminen - Joskus otan RuuviTagin mukaan matkalle, vaikkapa telttaan. Tällöin tiedot käsittääkseni kerätään vain appiin. Olisiko mahdollista siirtää ne Ruuvin pilveen, jolloin niitä voisi katsoa selaimenkin kautta? Mittaussteitojen synkronointi saattaa tosin olla hankalaa
  • RuuviTagin vaihto - Olen pitkään kerännyt tietoja tietyillä RuuviTageillä, mutta nyt haluaisin vaihtaa jonkun RuuviTagin toiseen. Onko RuuviTagin vaihto mahdollista siten, että uuden RuuviTagin keräämät mittaukset tulisivat samaan kuvaajaan kuin vanhan?