Android appi ei kerää dataa

Minua kiinnosti, kuinka ostosreppuni ja sen sisällä oleva kylmäkassi viilenevät -10 asteen pakkasessa ja 9 m/s viimassa. Panin reppuun yhden ruuvitagin ja kylmäkassiin toisen. Käynnistin apin, mutta lukitsin puhelimen näytön.
Dataa kotona tarkastellessa näyttäisi, että sain näytteenottopisteen kotona ja toisen kaupassa, kun puhelimen lukitus avattiin. Lämpötilan kuvaaja selainnäkymässä PC:llä on viivasuora ja kun kursoria kuljettaa pitkin kuvaajaa, niin näytteenottopiste näkyy vain alussa ja lopussa.
Onko johtopäätelmäni oikea eli jos haluaisin saada näytteet koko ajalta, puhelimen ja applikaation pitäisi olla auki koko ajan?

Hei,

Android skannaa dataa taustalla ja iOS voi pitää jatkuvasti yhteyttä päällä jolloin appia ei tarvitse pitää jatkuvasti päällä. Android kuitenkin saattaa estää taustaskannauksen virransäästön takia, https://dontkillmyapp.com antaa ohjeita joilla appit saa toimimaan taustalla oikein.

Lisäksi uusimmissa versioissa tagiin tallentuu 10 päivän historia jonka voi lukea Bluetoothin ylitse.

Juu, täytyypä tarkastaa. Itse asian kanssahan nuo ääripisteet riittivät mainiosti. Tarkentavana kysymyksenä uusimmasta versiosta tarkoitatko uusinta firmware päivitystä vanhaan tägiin vai kokonaan uutta rautaa?

Firmware-päivitys riittää, versio 3.30.4 ja siitä ylöspäin loggaa luotettavasti.