Yksinkertainen mikseri

Olen jonkin aikaa suunnitellut tekeväni pienimuotoisen audiomikserin, jolla lähinnä kytkettäisiin eri äänilähteitä eri ulostuloihin. Tällä hetkellä projekti näyttää tältä:
http://www.elisanet.fi/misairo/mikseri/747-mikseri.jpg

Kytkennässä on siis tarkoitus olla kolme tai useampi stereo-sisääntulo ja luultavasti kaksi stereo-ulostuloa, vaikka kytkennässä onkin vain yksi ulostulo ja vain puolet sisääntuloista on kytketty, loppuosa olisi identtinen nykyisen kanssa.

Kytkennässä siis on ensimmäisenä 10 kohm -vastukset, jonka jälkeen kytkimillä valitaan, mihin ulostuloon signaali halutaan. Näiden kytkimien jälkeen on yksi on-off -kytkin, jolla signaalit menisivät molempiin ulostuloihin (teoriassa, alempana lisää tästä). Tämän jälkeen tulee kaksi invertoivaa op-amp-vahvistinta, joiden gain on 1, jolloin ulos tulee samantasoinen signaali kuin ennen mikseriin menoa, ja signaali ei kulje sisääntulosta toiseen. Tämän jälkeen signaali kulkee ulostuloon, joka tulee olemaan tietokoneen kaiuttimet sekä vahvistin (jos useampi ulostulo, niin varmaan kuulokkeet kanssa). Syöttävinä laitteina televisio/digiboksi/pelikonsoli ja tietokone.

¬Ī5V, joka kytkenn√§ss√§ on geneerisill√§ virtal√§hteill√§ toteutettu ja joka tarvitaan oppareille, otettaisiin tietokoneen usb-portista, ja LTC1046-piirill√§ tai vastaavalla muutettaisiin negatiiviseksi.
Oppareiksi valitsin saatavuuden ja hinnan perusteella LM747:n, joka sisältää kaksi 741:stä, joiden luulisin olevan riittävän laadukkaita tällaiseen projektiin.
Kytkiminä toimisi DPDT-kytkimet on-off-on -toiminnolla, jolloin oikean ja vasemman kanavan saa säätymään samanaikaisesti, ja kanavia yhdistämään yksi DPDT-kytkin ilman off-toimintoa. Tai jos useampi ulostulo, niin tarvinnee useampia asentoja kytkimiin.

Ongelmana tällä hetkellä on, ettei tuo ulostulojen yhdistäminen kytkimellä onnistu kytkentää simuloidessa (ohjelmana käytän NI Multisimiä), mutta jos kytkimen korvaa johtimella, niin onnistuu välillä.
Mitenköhän tuo ulostulojen yhdistäminen (signaalin jakaminen useampaan ulostuloon, toisin sanoen) tulisi toteuttaa, jotta se varmasti toimisi, mielellään ilman vaimentumaa?

Sellainenkin ominaisuus on mietinnässä, että saisi vain yhden sisääntulon kaikkiin ulostuloihin ja toisen sisääntulon vain jompaan kumpaan ulostuloon samanaikaisesti, mutta pelkästään kytkimillä se ei onnistu, koska silloin myös toinen kanava pääsee kaikkiin ulostuloihin. Olisiko jollain ideaa tähän?
Muitakin ideoita otetaan vastaan, mutta haluaisin pitää tämän edelleen yksinkertaisena, tai vähintäänkin pienenä/edullisena.

Ajattelin tilata osat futurlecistä, sillä se näyttäisi olevan halvin vaihtoehto, mutta sieltä taas ei saa kuparilevyjä tai ferrikloridia/natriumpersulfaattia (tai en ainakaan löydä), jotta saisi levyn tehtyä itse, ja olisi mukava saada kaikki samasta paikasta kerralla. Mistäköhän muualta saisi tällaisen paketin järkevään hintaan?

Tietenkin, koska kytkentä ei kovin monimutkainen ole, voisi sen tehdä myös reikälevylle. Tietäisikö joku ohjelmaa, jolla pystyy suunnittelemaan reikä/verolevylle kytkennät?

Niin, ja vielä kun muistan, niin minkäköhän laista tinaa kannattaisi ostaa yleiseen juotteluun? Nykyinen kolvi ei ole mitenkään huippulaatuinen, mutta ainakin suurempikokoiset pintaliitoskomponentit menee sillä, enimmäkseen kuitenkin reiän läpi juotettavia komponentteja tulee käytettyä, joten vastaavaa tarvitsisin tinaa. Tinasta vielä sen verran, että näköjään painon perusteella myydään, kuinkakohan kauan esimerkiksi 100g kestää, ts. kuinka monta metriä tuollainen rulla sisältää?