Vapo Oy hakee sähköasentajaa Rovaniemelle

Vapo Oy on Suomen kolmanneksi suurin lämmöntuottaja, joka tuottaa lämpöä ja sähköä pääasiassa paikallisista kotimaisista polttoaineista. Vapon Lämpö ja sähkö -liiketoiminta-alue tarjoaa energiaratkaisuja kunnille, lämpöyhtiöille ja suurkiinteistöille ja teollisuudelle. Vapo operoi kahdeksaa voimalaitosta, yli 20 kaukolämpöverkkoa ja noin 150 lämpökeskusta. Liiketoiminta-alueen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa vuodessa ja se tuottaa energiaa vuodessa noin kaksi TWh.

Haemme Rovaniemen alueen lämpölaitoksille

sähköasentajaa
vastaamaan ensisijaisesti lämpölaitosten kunnossapitotoiminnasta ja paikalliskäytöstä.

Toimit myös omalla alueellasi aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä Vapon muun organisaation sekä toimintaasi liittyvien sidosryhmien kanssa. Raportoit lämpölaitoksien tuotantopäällikölle.

Sinulla on alaan sopiva koulutus sekä työkokemusta sähköasennuksista sekä automaatio sekä laite- ja prosessitekniikan tuntemusta. Tehtävässä edellytetään valmiutta varallaoloon.

Olet asiakaslähtöinen ja organisointi- ja paineensietokykyinen. Sinulla on oppimishaluista asennetta sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Eduksi katsotaan kokemus ja näyttö lämpölaitoksien sekä kaukolämpöverkkojen käytöstä ja kunnossapidosta, kattilalaitoksen käytönvalvojan pätevyys, voimassa olevat hitsausluokat, kokemus esimiestyöstä sekä sähköpätevyys S1 tai S2 -pätevyystodistus.

Lisätietoja tehtävästä antaa lämpölaitoksien käyttöpäällikkö Jani Moisanen, puh. 040 514 9387.

Täytä hakemus viimeistään 2.4.2017.

Vapo Oy on Suomessa toimiva moderni asiantuntijayritys, joka tarjoaa energia-asiakkailleen kotimaisia turve- ja puupolttoaineita sekä näihin pohjautuvia energiaratkaisuja ja ympäristöturpeita. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita, suunnittelu- ja rakentamispalveluita sekä kunnossapitopalveluita luonnonvesien käsittelyyn. Vapo Ventures -yksikkö keskittyy Vapo Oy:n resursseihin ja osaamiseen perustuvien uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut. Markkina-alueellaan Vapo on tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria. Suomen valtio omistaa emoyhtiö Vapo Oy:n osakkeista 50,1 % ja Suomen Energiavarat Oy 49,9 %.

Hakuaika alkaa: 21.3.2017
Hakuaika päättyy: 2.4.2017

Täytä hakemus: express.candarine.com/campaign/ … 92149ce9c7