Vapo Oy hakee käyttöpäällikköä Vilppulan pellettitehtaalle

Vapo Oy:llä on eri puolilla Suomea kuusi pellettitehdasta, joiden tuotantokapasiteetti on noin 300 000 tonnia vuodessa. Vapon markkinaosuus Suomen pellettituotannosta ja Suomessa käytetystä pelletistä on hieman yli puolet.

Vapo Oy hakee

VILPPULAN PELLETTITEHTAALLE KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan tulosvastuullisena esimiehenä Vilppulan pellettitehtaan tuotantoa (n. 80 000 t) sekä tehtaan muuta alihankintaverkostoa.

Olet mukana rakentamassa asiakaslähtöisesti Vapon paremman palvelun pelletin toimintaa. Teet tiivistä yhteistyötä muiden Vapon pellettitehtaiden käyttöpäälliköiden, Vilppulan sahan ja voimalaitoksen sekä toimintaasi liittyvien muiden sidosryhmien kanssa.

Sinulla on analysointikykyä sekä kykyä henkilöstön johtamiseen. Olet luotettava, vakaa ja tuet sekä motivoit henkilöstöä. Saat asioita tapahtumaan ja otat vastuun tuloksista. Sinulla on kaupallista osaamista ja kokemusta hankinnoista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sopivaa teknistä koulutusta, esim. kone-, automaatio- tai prosessitekniikan insinööri, sekä kokemusta ja näyttöä prosessiteknisen laitoksen käytöstä ja kunnossapidosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tom Ruohomäki, puh. 040 5466 126, ma 20.11. klo 14-17 sekä ma 27.11. klo 14-17.

Täytä hakemus 28.11.2017 mennessä osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Vapo Oy on Suomessa toimiva moderni asiantuntijayritys, joka tarjoaa energia-asiakkailleen kotimaisia turve- ja puupolttoaineita sekä näihin pohjautuvia energiaratkaisuja ja ympäristöturpeita. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita, suunnittelu- ja rakentamispalveluita sekä kunnossapitopalveluita luonnonvesien käsittelyyn. Vapo Ventures -yksikkö keskittyy Vapo Oy:n resursseihin ja osaamiseen perustuvien uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut. Markkina-alueellaan Vapo on tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria. Suomen valtio omistaa emoyhtiö Vapo Oy:n osakkeista 50,1 % ja Suomen Energiavarat Oy 49,9 %.

Hakuaika alkaa: 13.11.2017
Hakuaika päättyy: 28.11.2017

Täytä hakemus: express.candarine.com/campaign/ … 2365002569