Vapo Oy etsii kunnossapitopäällikköä

Vapo Oy on Suomen kolmanneksi suurin lämmöntuottaja, joka tuottaa lämpöä ja sähköä pääasiassa paikallisista kotimaisista polttoaineista. Vapon Lämpö ja sähkö -liiketoiminta-alue tarjoaa energiaratkaisuja kunnille, lämpöyhtiöille ja suurkiinteistöille ja teollisuudelle. Vapo operoi kahdeksaa voimalaitosta, yli 20 kaukolämpöverkkoa ja noin 150 lämpökeskusta. Liiketoiminta-alueen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa vuodessa ja se tuottaa energiaa vuodessa noin kaksi TWh.

Haemme Haapaveden voimalaitokselle ja lähialueen lämpölaitoksille

kunnossapitopäällikköä

vastaamaan voimalaitoksen ja lämpölaitosten kunnossapitotoiminnasta ja paikalliskäytöstä.

Toimit myös omalla alueellasi aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä Vapon muun organisaation sekä toimintaasi liittyvien sidosryhmien kanssa. Raportoit voimalaitoksen päällikölle.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja hankinnoista. Olet organisointikykyinen, neuvottelutaitoinen sekä asiakaslähtöinen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sopivaa teknistä koulutusta, esim. konemestari, ylikonemestari tai energiatekniikan insinööri, kokemusta ja näyttöä höyrykattilalaitosten käytöstä ja kunnossapidosta sekä vahvaa automaatio sekä energiantuotannon laite- ja prosessitekniikan tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa voimalaitoksen päällikkö Sami Vartiainen, puh. 040 588 1438.

Täytä sähköinen hakemus 27.3.2017 mennessä osoitteessa www.vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Vapo Oy on Suomessa toimiva moderni asiantuntijayritys, joka tarjoaa energia-asiakkailleen kotimaisia turve- ja puupolttoaineita sekä näihin pohjautuvia energiaratkaisuja ja ympäristöturpeita. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita, suunnittelu- ja rakentamispalveluita sekä kunnossapitopalveluita luonnonvesien käsittelyyn. Vapo Ventures -yksikkö keskittyy Vapo Oy:n resursseihin ja osaamiseen perustuvien uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut. Markkina-alueellaan Vapo on tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria. Suomen valtio omistaa emoyhtiö Vapo Oy:n osakkeista 50,1 % ja Suomen Energiavarat Oy 49,9 %.

Hakuaika alkaa: 15.3.2017
Hakuaika päättyy: 27.3.2017

Täytä hakemus: express.candarine.com/campaign/ … 97c088f0e8