Vapo hakee lämpölaitoskäyttäjää

Vapo Oy on Suomen kolmanneksi suurin lämmöntuottaja, joka tuottaa lämpöä ja sähköä pääasiassa paikallisista kotimaisista polttoaineista. Vapon Lämpö ja sähkö -liiketoiminta-alue tarjoaa energiaratkaisuja kunnille, lämpöyhtiöille ja suurkiinteistöille ja teollisuudelle. Vapo operoi kahdeksaa voimalaitosta, yli 20 kaukolämpöverkkoa ja noin 150 lämpökeskusta. Liiketoiminta-alueen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa vuodessa ja se tuottaa energiaa vuodessa noin kaksi TWh.

Haemme Kouvolan alueen lämpölaitoksille

lämpölaitoskäyttäjää vastaamaan ensisijaisesti lämpölaitosten kunnossapitotoiminnasta ja paikalliskäytöstä.

Toimit myös omalla alueellasi aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Teet tiivistä yhteistyötä Vapon muun organisaation sekä toimintaasi liittyvien sidosryhmien kanssa. Raportoit lämpölaitoksien käyttöpäällikölle.

Sinulla on alaan sopiva koulutus, työkokemusta alalta sekä laite- ja prosessitekniikan tuntemusta. Tehtävässä edellytetään valmiutta varallaoloon.

Olet asiakaslähtöinen sekä organisointi- ja paineensietokykyinen. Sinulla on oppimishaluinen asenne ja kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä.

Eduksesi katsotaan kokemus ja näyttö lämpölaitoksien sekä kaukolämpöverkkojen käytöstä ja kunnossapidosta sekä sähkö- ja automaatio-osaaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa lämpölaitoksien käyttöpäällikkö Tero Kettunen, puh. 040 182 0213.

Täytä hakemus 21.3.2018 mennessä osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Vapo Oy on Suomessa toimiva moderni asiantuntijayritys, joka tarjoaa energia-asiakkailleen kotimaisia turve- ja puupolttoaineita sekä näihin pohjautuvia energiaratkaisuja ja ympäristöturpeita. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita, suunnittelu- ja rakentamispalveluita sekä kunnossapitopalveluita luonnonvesien käsittelyyn. Vapo Ventures -yksikkö keskittyy Vapo Oy:n resursseihin ja osaamiseen perustuvien uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut. Markkina-alueellaan Vapo on tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria. Suomen valtio omistaa emoyhtiö Vapo Oy:n osakkeista 50,1 % ja Suomen Energiavarat Oy 49,9 %.

Hakuaika alkaa: 7.3.2018
Hakuaika päättyy: 21.3.2018

Täytä hakemus: express.candarine.com/campaign/ … 6502d84684