Vapo hakee kenttäoperaattoria Haukinevan pellettitehtaalle

Vapo Oy:llä on eri puolilla Suomea kuusi pellettitehdasta, joiden tuotantokapasiteetti on noin 300 000 tonnia vuodessa. Vapon markkinaosuus Suomen pellettituotannosta ja Suomessa käytetystä pelletistä on hieman yli puolet. Vapo Oy:llä on eri puolilla Suomea kuusi pellettitehdasta, joiden tuotantokapasiteetti on noin 300 000 tonnia vuodessa. Vapon markkinaosuus Suomen pellettituotannosta ja Suomessa käytetystä pelletistä on hieman yli puolet.

Vapo Oy hakee Haukinevan pellettitehtaalle

kenttäoperaattoria

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 18.12.2017-30.4.2018.

Kenttäoperaattorin työtehtäviin kuuluvat mm. pyöräkonetyöt sekä tuotantolaitteiden huolto- ja kunnossapito. Työ on 2-vuorotyötä.

Sinulla on paineensietokykyä ja motivaatiota vaihteleviin työtehtäviin sekä valmiutta omaksua uusia asioita. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät valmiudet tietojärjestelmien käyttöön. Olet kiinnostunut tekniikasta ja pidät työskentelystä koneiden ja laitteiden parissa.

Eduksesi katsotaan sähköalan koulutus ja kokemus prosessiteollisuudesta. Tärkeää on kuitenkin myös positiivinen asenteesi uusiin tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Toni Jyllilä pe 24.11 klo 8-16 ja ma 27.11 klo 8-16.

Jätä hakemuksesi 26.11.2017 mennessä osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Vapo Oy on Suomessa toimiva moderni asiantuntijayritys, joka tarjoaa energia-asiakkailleen kotimaisia turve- ja puupolttoaineita sekä näihin pohjautuvia energiaratkaisuja ja ympäristöturpeita. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita, suunnittelu- ja rakentamispalveluita sekä kunnossapitopalveluita luonnonvesien käsittelyyn. Vapo Ventures -yksikkö keskittyy Vapo Oy:n resursseihin ja osaamiseen perustuvien uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut. Markkina-alueellaan Vapo on tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria. Suomen valtio omistaa emoyhtiö Vapo Oy:n osakkeista 50,1 % ja Suomen Energiavarat Oy 49,9 %.

Hakuaika alkaa: 14.11.2017
Hakuaika päättyy: 26.11.2017

Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/059fee79519e