USBtinyISP ja 3V3

Suunnittelen piiriä, jossa olisi AtMega ja muita piirejä, jotka suunnitellaan toimimaan 3,3 V jännitteellä, koska osa piireistä ei toimi 5 V jännitteellä. Piiri pitää ohjelmoida jollain ja sitä varten meinasin ostaa USBtinyISP:n (eBayssä näkyy olevan alle kympillä runsaasti, jos ei ole kiire). Mietin vain voiko sellaisella ohjelmoida tuollaista piiriä. Eli osaako se toimia sopivalla jännitteellä vai miten? Kiitos vastauksista jo etukäteen.

Itse itselleni vastaten. :stuck_out_tongue: (ei mennyt monta minuuttia)
ladyada.net/make/usbtinyisp/index.html

Eli alle 5 V vehkeille ei käytetä sitä ohjelmoijaa antamaan virtaa, vaan otetaan muualta ja I/O ei ole ongelma myöskään. Tosin en tiedä haittaisiko vaikka I/O olisi 5 V, kun se kytketään AtMegaan (muut ovat kiinni I²C:llä). Vai olenko väärässä näistä?

Datalehdykästä löytyy yleensä tieto paljonko käyttöjännitteen yli io pinnit voi olla. suosittelisin käyttämään samaa io jännitetasoa kuin käyttöjännä niin pelaa melkoisella varmuudella.

Näinpä meinasin tehdä. Tuo nyt oli vain tuollainen pohdiskelu, mutta joka tapauksessa tilaan kunhan voin (pitää selvitellä yksi juttu eBay tunnusten kanssa) USBtinyISP:n.

olikohan usbtinyssä jopa jännitteen valinta 3,3V:lle?

Ei näytä ainakaan tässä jonka hankin olevan, mutta tosiaan piirille voi antaa virrat muualtakin.