USB toiminta ja testaus

Tervehdys

Pitäisi saada syvällisempää ymmärrystä USB:n toiminnasta driverin ohjelmointia varten ja sitä varten pitäisi laittaa pystyyn testilaitteisto, mahdollisimman halpa tietysti. Osaisiko joku suositella sopivaa testialustaa slave puolelle, jolla pääsisi testailemaan koodia? Entä olisiko tarkemmin vinkkejä miten kannattaa lähteä asiassa liikkeelle?

Kiitti,
MrKilo

Vaikka tuolla:

olimex.com/Products/AVR/Proto/AVR-USB-162/

Tuolle Olimexin lankulle olen itsekin kirjoitellut USB-liikenteeseen liittyviä juttuja. Jostain saattaisi löytyä siihen liittyvä koodikin… Sääli että kyselet hieman myöhässä: huomenna on muutto ja eilen juuri pakkasin kyseisen lankun johonkin noista sadoista laatikoista. Se olisi ollut itselleni täysin tarpeeton!

+5V, GND ja prosessorin nastat kannattaa ensimmäiseksi juottaa kunnolliselle piikkirimalle. Sen jälkeen varsin soiva peli :slight_smile:

Ok, kiitti vinkeistä. Tällainen sitten löytyi lopulta kun tarpeeksi jaksoi etsiä, tarkoitettu nimenomaan USB ajureiden kehitykseen. MSDN:stä tuolle löytyy myös sämple Win driveri. Hinta on härski muutaman komponentin levylle.

Tästä linkistä vasemmalta store ja siitä Hardware for learning:
osronline.com/custom.cfm?na … /index.cfm