Tuplakäämimuuntajan kytkentä

Kävi tuossa mietityttämään että toimineeko dual muuntaja niin että ensiöpuoli kytketään sarjaan (230v) ja toisiot rinnan? onko kuormitettavuus sama minkä valmistaja ilmoittaa (900mA/6,3V)? :confused:

tässä kyseinen muuntaja jota pähkäilen:

http://www.digikey.fi/product-detail/en/LP-12-450/595-1314-ND/1020876

datasheetistä lunttasin… pinnit 2 ja 3 yhteen, Eurajoki 1 ja 4 päihin.
5 ja 7 yhteen, ja 6 ja 8 yhteen. 5 ja 8 saat sitten kuormittaa rinnan kytkettyä sähkö ja kohdasta parllel näät paljonko kestää ottaa.

Älä sitten anna Eurajoen tappaa ittees.

:smiley: Joo oon kyllä sähkömies mutta tuo fysiikka ei oo niin erityisen hyvällä tasolla kun yläasteella kiinnosti ihan joku muu kun sähkömagnetismi :'D

Liekkö mitä vaatimuksia verkkosähkökäytöissä jos tehdään laitetta muuhun kun omaan käyttöön? joskus kyselin 5v laitteisiin tukesilta niin sano että noin pienillä jännitteillä saat tehä mitä vaan kun käytetään esim. paristoa tai akkua virtalähteenä… Etusulake ainakin vaaditaan entäs vdr? tai jonkinlainen ylilämpösuoja? tuo muuntajakaan ei taija ylilämppärii sisältää…

Itse selvitin myös asiaa pari vuotta sitten. Ainoa järkevä tapa tehdä jotain EU:ssa tai edes Suomessa on kiinalainen poweri China Export OK. Sen jälkeen leikkiä 12, 5 tai ihan mitä nyt tarvitseekaan ja pikkujännitteissä ei ole niin tarkkaa.

Jos kuitenkin laitteen kyljessä on seinä sähkölle mentävä reikä niin jopas on tarkkaa. Jos haluaa asian tehdä oikeasti niin hankkii (FI) merkin. Maksaa rahaa ja silleen.