Protolevyt SMD piireille

Olen etsinyt protolevyä joilla voisin kytkeä smd-piirit osaksi isompaa kytkentää ja lähimmäksi osui tuossa etusivun kiihtyvyysanturi artikkelissa ollut kuva, mutta en jaksa uskoa että näitä levyjä ei kiinaa lähempänä olisi? Työn alla on 3.3/1.8 tasonmuunin piiri, jonka protoilu on tuskaa ilman että saisin sen kiinni tuollaiseen isompaan lättyyn ja siitä osaksi muuta kytkentää. Ideoita tai mistä saa?

SO-8, SO-16 jne kotelot menee normi liuskakuparoidulle, kun halkasee liuskat.

Itellä on tuollanen testilevy testissä. hinta oli kyllä suolanen 9e levy Teitopetrillä. Tuossa on powerointi vedetty valmiiksi.
limba.kuvat.fi/kuvat/Elektroniik … G_5024.JPG

Tuohon ei sovellu ollenkaan sot23-5(6)

Tuo idea liuskan halkaisusta onkin hyvä. Täytyy tutkia asia vielä kerran. Tuollaisella protolevyllä (kuvassasi) homma hoituu tietysti, mutta pitää sitäkin sitten puukottaa jotta mahtuu designiin mukaan. Nyt koko ei voi olla ihan noin iso. Täytyypä testata.

Tuo oli vinkkinä joskus 2-3v sitten Elektor lehdessä. Kun piti laittaa SO-X koteloisia piirejä normi 2.54mm rasterilla olevalle levylle.

Ei ollutkaan ihan niin helppoa tuo vero-levylle tinailu. Kotelotyyppi olikin SSOP-DCT, jolloin jalkojen väli oli massiiviset 0.65 mm! Kahdeksan jalkaisen piirin sain kuitenkin verolevylle kiinni niin että sain kaksi keskimmäistä jalkaa tinattua verolevylle puukotettuihin liuskoihin ja sitten helpompiin jalkoihin (kulmissa) ulotuin wirewrap langalla hienosti. Proto toimii, mutta tuotantoon tästä ei ole :wink:

Mistä löydän 3.3/1.8 V sarjamuunnin ratkaisun, jonka saan osaksi parin levyn kokonaisuutta jollain muulla kuin 0.65 mm rasterilla? Sparkfunilla on tuo level converter, mutta sen vastusjaossa on liikaa impedanssia ja se ei toimi oikein, tämä käyttämäni SN74LVC2T45 sen sijaan toimii kuin nakutettu. Mikäli joku tuntee kykyä suunnitella meille pienen levyn missä pari noita SN74LVC2T45:sia, ottaisin niitä läjän ja korvauksesta voitaisiin sopia. Yv:tä peliin vain.

√Ąki√§k√∂s tuollasen SSOP-DCT to DIP adapterin esim. Eaglella itekkin piiirtelet ja teet√§t levyn jossain piirilevyj√§ tekev√§ss√§ firmassa esim. electroforge.fi/piirilevyt.html ?!