Projektipäällikkö

Vapo Oy on Suomen kolmanneksi suurin lämmöntuottaja, joka tuottaa lämpöä ja sähköä pääasiassa paikallisista kotimaisista polttoaineista. Vapon Lämpö ja sähkö -liiketoiminta-alue tarjoaa energiaratkaisuja kunnille, lämpöyhtiöille ja suurkiinteistöille ja teollisuudelle. Vapo operoi kahdeksaa voimalaitosta, yli 20 kaukolämpöverkkoa ja noin 150 lämpökeskusta. Liiketoiminta-alueen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa vuodessa ja se tuottaa energiaa vuodessa noin kaksi TWh.

Vapo Oy:n Lämpö ja sähkö -liiketoiminta-alueen johto-, tuki-, kehitys- ja projektitoiminnot sijaitsevat yhtiön Vantaan Tikkurilan toimipisteessä. Vahvistamme nyt konsernin ydinliiketoimintaa ja tarjoamme osaajille aitiopaikan ja vaikutusmahdollisuudet ainutlaatuisen energiayhtiön kehittämisessä. Käytössäsi ovat parhaat työkalut, dynaamisen asiantuntijayhteisön tuki sekä modernit ja viihtyisät työtilat.

Haemme Vantaan toimipisteeseemme

Projektipäällikköä

Vastaat Vapon Lämpö ja sähkö -liiketoiminta-alueen investointiprojektien toteutuksesta yhteistyössä muun organisaatiomme ja alihankkijoidemme kanssa. Tehtäviisi kuuluu voima- ja lämpölaitosten prosessimuutosten, perusparannusprojektien sekä uusien energiahankkeiden itsenäinen toteutus sekä myyntivaiheeseen osallistuminen. Teet tiivistä yhteistyötä myös liiketoiminnan asiantuntijoiden, voimalaitos- ja tuotantopäälliköiden, myynti/alueorganisaation ja suunnittelijoiden kanssa. Sinulla on kokemusta teollisuuden kattilalaitosprosessien ja energiatuotannon prosessilaitteiden hankinta-, suunnittelu-, rakennus- ja käyttöönottovaiheista. Pystyt yhteistyössä projektiorganisaation kanssa selviytymään vaativistakin toteutusprojekteista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

Soveltuvaa teknistä koulutusta kuten prosessi-, energia- tai voimalaitostekniikan insinööri tai DI.
Kokemusta kattilalaitosten toteutusprojekteista
Hallitset vähintään prosessisuunnittelun perustiedot ja prosessilaitteiden määrittelyt
Automaatiojärjestelmien osalta käyttökokemus katsotaan eduksi.
Kiinnostusta ja halukkuutta projektidokumentaation laadintaan ja ylläpitoon.Innovatiivista näkemystä uudenlaisten kustannustehokkaiden ja ympäristöystävällisten ratkaisujen soveltamiseksi osana ongelmanratkaisua.
Yrittäjämäistä, oma-aloitteista ja suunnitelmallista otetta.
Tiimihenkisyyttä ja hyviä sosiaalisia taitoja.
Hyvää viestintä- ja tiimityövalmiutta sekä vähintään englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.
Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Henrik Palmén, puhelin 044 340 0362, tavoitettavissa 29.3.2016 klo 15-17.

Hakemukset:

Täytä sähköinen hakemus 8.4.2016

Vapo on Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva moderni asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakkailleen paikallisia kiinteitä polttoaineita sekä monipuolisia energiaratkaisuja. Vapo tuottaa myös itse lämpöä ja sähköä näistä paikallisista polttoaineista. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi erilaiset kasvualustat, puutarhatuotteet ja ympäristöturpeet sekä asiantuntija-, suunnittelu- ja rakentamispalvelut luonnonvesien puhdistamiseen.

Apply: express.candarine.com/campaign/ … 0e4d1bc115