NI LabVIEW Robotics

Tervehdys arvoisat foorumilaiset!

Elikkäs tarkoitus olisi ruveta tekemään robotti sovellusta NI:in LabVIEW Robotics Starter Kit for Prototyping setillä. Siksi kyselisinki onko jollakin kokemusta kyseisestä setistä. Kuulisin myös mielelläni mitä ihmiset ovat tuolla saaneet aikaan.

Linkkiä:
http://sine.ni.com/nips/cds/view/p/lang/en/nid/208010

Heittäkää myös ideoita mitä tommosella pystyy ja kannattaisi ruveta tekemään. Myös arvioita Labview:in sopivuudesta robotti sovelluksiin kuulisin mielelläni. Itselläni ei vielä hirveästi ole kokemusta robotti sovelluksista niin kaikki tieto on varmasti avuksi! :slight_smile:

  • Jaso

En ole kunnolla tutustunut Labviewn robottijuttuihin, mutta saman järjestelmän instrumentointipuoli on hyvä. Graafinen ohjelmointikieli on kätevä, mutta sillä on rajoituksensa. Ammattikäyttöön tarkoitettu laadukas, mutta aika kallis järjestelmä.

LEGOn robottikomponenteista saa yllättävän käteviä ratkaisuja, joiden tarkkuus ei ole kovin hyvä alkuperäisenä, mutta korvaamalla moottorit askelmoottoreilla tai lennokkiservoilla ja ohjausyksikön Arduinolla saa helppotekoisia laitteita. LEGOt ovat mekaanisesti aika hyviä, vaikka ovatkin muovia.