Mekaanisen kunnossapidon työnsuunnittelija

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company building a better future for us all? UPM leads the integration of bio and forest industries into a new, sustainable and innovation-driven future. We live by our values ‚Äď trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

UPM hakee nyt Mekaanisen kunnossapidon työnsuunnittelijaa Kaukaan sellutehtaalle Lappeenrantaan.

UPM:n Selluliiketoiminta työllistää maailmanlaajuisesti 1 500 henkilöä. Neljä modernia tehdastamme Suomessa ja Uruguayssa tuottavat korkealaatuista havupuu-, koivu- ja eukalyptussellua. Asiakkaamme eri puolilla maailmaa valmistavat sellustamme muun muassa pehmo- ja erikoispapereita, pakkauskartonkia sekä kirjoitus- ja painopapereita. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. Lisää meistä osoitteesta www.upmpulp.com

Tervetuloa joukkoomme!
‚ÄĚEtsin joukkueeseeni oma-aloitteista ja vastuullista ammattiosaajaa. Olemme ylpeit√§ siit√§ mit√§ teemme. Teemme t√∂it√§ tosissamme, mutta emme ole tosikkoja. Osaamme my√∂s nauraa! T√§m√§ on huipputiimi ja ty√∂paikka.‚ÄĚ ‚ÄďHenri

Mitä teet?
Mekaanisen kunnossapidon työnsuunnittelijana vastaat koneiden ja laitteiden kunnossapidon työnsuunnittelusta, seisokkisuunnittelusta, ennakkohuollon suunnittelusta sekä varaosien että tarvikkeiden hankinnasta. Huolehdit myös oman vastuualueesi työturvallisuudesta.
Tehtävän hoito vaatii myös SAP-osaamista ja käytännön kokemusta sellutehtaan laitteistojen kunnossapidossa. Sinulta odotetaan myös sellutehtaan prosessitekniikan osaamista, sisältäen seuraavat osa-alueet:

  • Sellumassan valmistus (ensisijainen vastuualue)
  • Keitt√§m√∂
  • Kuitulinjat (havu ja koivu)
  • Kuivauskoneet
  • Kunnossapidon ja tuotannon ty√∂njohtajien lomitusteht√§v√§t
  • LVI-kunnossapito

Kuka olet?
Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa konetekniikan koulutusta (amk-insinööri tai vastaava). Esimieskokemus kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksesi.
Tehtävissä menestyminen edellyttää oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen. Englannin kielen taito on sinulle eduksi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle?
UPM Kaukas tarjoaa mielenkiintoisen ja käytännön läheisen työympäristön monipuolisine haasteineen osana kansainvälistä konsernia.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat sellutehtaan kunnossapitoinsinööri Henri Isbom, puh. 040 547 1249 (arkisin) ja työsuhdepäällikkö Hans Nyström, puh. 040 705 6477 (arkisin).

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta 02.04.2017 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 02041 46 600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Täytä hakemus: express.candarine.com/campaign/ … 74e99a9cc4