Lt1073 5vdc -> 9vdc,12vdc/24vdc

Minun pitäisi saada 5VDC jännitteestä 9VDC 1A ja 24VDC 470mA peak 5s 800mA. Olen katsellut Linearin LT1073 piiriä tähän. Mitä mieltä olette saako tuolla toteutettua tälläiset jännitteet ja tehot?

Nuo virrat kuulostavat kyllä vähän turhan rajuilta tuolle piirille. Varsinkin tuo 24 V tapaus, jossa käytännössä viisinkertaistetaan tulojännite, ja virtaa pitäisi silti olla varsin reippaasti. Olennainen kysymys on myös se, mihin noita jännitteitä ja virtoja tarvitset, eli voidaanko esimerkiksi tasajännitteen laadusta tinkiä?

Onko muuten kenelläkään käsitystä siitä, vastaavatko nuo LTSpicen (eli SwitcherCAD:n) mukana tulevat Linearin piirien simulaatiomallit miten hyvin todellisuutta? Sillähän tuota kannattaisi ainakin kokeilla simuloida, mutta simulaatiotulosta ei kannata pitää minään lupauksena toimivuudesta.

9V jänö menee wlan purkille ja 24VDC menee yksinkertaiselle solenoidille. Etsiskelin toisen solenoidi mallin joka oottaa vain vetohetkellä 250mA. Levossa ei mitään. Wlan ottaa tarkempien mittausten perusteellla 250-300mA lisäksi tarvitaan io purkki joka ottaa max 2W jännitteeksi kelpaa 9-30VDC tota solenoidia voi ajaa myös pienenmällä jänöllä, mutta tietenkin kasvattaa vastaavasti virtaa.

Mietin, että tietysti demon voisi tehdä ihan vain jonkunlaisella tikapuu kytkennällä ja regulaattorilla. Mites se tikapuu rakennettiinkaan?