LG:n telkkariin uusi Flash Player

Tänään sitten tökkäsin tuon LG:n taulutelkkarin verkkoon katsoakseni Yle Areenan videoita muun muassa. Miten sitten kävikään. Flash vanhentunut.

Miten saan tuohon 11 -version Flash Playerin, kun telkkarissa näkyy olevan ysi -versio? Kun menee telkkarin selaimella Adoben lataussivulle, ei onnistu klikkaamalla latauslinkkiä. Adoben sivu antaa tiedoksi, että käyttöjärjestelmä on Linux 32-bit ja selain Safari.

Telkkari on malliltaan 42-LW550W (testivoittaja).

No niin elikkäs löytyi vielä uusia päivityksiä kaksikin kappaletta, mutta Flash oli ja pysyi versiossa 9.xxxxx. Samaa rataa ei myöskään tullut Premiumiin Areena -sovellusta tms.

Tässä on tapahtumasarja, mitä tapahtuu, jos Flashiä yrittää itse päivittää:

  1. Tässä näkyy Flashin lataussivu, joka näyttää myös telkkarin käyttiksen olevan Linux 32 bit ja selaimen Safari.

  1. Lataus tuntuisi alkavan, mutta sitten tuleekin välähdyksen ajan tämä ruutu, josta siis näkyy vain nykyinen Flash-versio.

  1. Lupaavalta vaikuttanut ketju saa päätteensä tästä musertavasta tilanteesta. Mitään ei tapahdu, normaalisti tässä vaiheessa (PC-puolella) Flashiä asennetaan.

Vaikuttaisi siltä, ettei Flashiä pysty asentamaan suoraan. Osaakos joku sisällyttää (upottaa) uuden Flashin tuommoiseen päivitystiedostoon, jonka voi ladata suoraan täältä: Tuotteen LG 42LW550W tuki: Hae käyttöoppaita ja takuutietoja | LG Finland .
Eikös tuon uuden Flashin asennuksen voisi laittaa siellä tiedostossa (versio 06.01.08) olevan vanhan tilalle?

ei taida tuo pakettiin lisääminen onnistua, ainakaan mikäli tv:si on uudempi kuin 2009.
http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/EPK_file_format