Komponentin tunnistusta

Ostin halvan kiinatabletin, joka päästi savuja pihalle. Avasin vehkeen ja sisältä paljastui palanut komponentti, jossa päällä merkintä HXN-WS. Taitaa olla Hexinin tuote.

Linkistä kuva.

http://aijaa.com/v.php?i=004958168728.jpg

Osaisiko joku auttaa ja tunnistaa komponentin tai edes kertoa, mikä tuo mahdollisesti on, niin voisin lähteä etsimään korvaavaa?

Tarkoitatko tätä lafkaa? hexin-technology.com/

Eivät näytä valmistavan ainakaan sivujen mukaan yksittäisiä IC-piirejä. Toisaalta voisin myös arvata, että vika voi olla muuallakin kuin itse piirissä. Jostain syystähän siltä on otettu ehkä liikaa virtaa. Pääsivätkö savut heti vai toimiko laite alkuun ihan ok?

Luulisin, että tämä lafka kyseessä: hxsemi.com/ En tiedä onko sama paja.

Toimi alkuun ok. Sen jälkeen, kun päästi savut, ei toiminut enää lainkaan. Taisin nakata väärän muuntajan kiinni… :blush:

Ainakin tuolla putiikilla on HXN merkeillä piirejä tarjolla. Ettei olisi HXN-WG? 1HX1012 on sellaisella merkattu. Ja olisi 8 jalkainen lutikka. Tietenkin se voisi olla jotain muutakin.

Voisin tietysti kokeilla siihen tuota HXN-WG:takin. Sellainen ainakin löytyy ja vehje on muutenkin rikki, joten ei siinä ainakaan enempää häviä.

Osaisiko joku heittää tälle http://www.hxsemi.com/PDF/HX1012.en.pdf korvaavan tuotteen, jonka saisi tilattua Suomesta?