HobbyKing.com ja tulli

Millä toden näköisyydellä paketti jää tullin haaviin jos tilaan HobbyKing.comista 300-400e tavaraa?

Todennäköisyydellä. Heillä näkyy ainakin sivujen mukaan olevan varasto myös Saksassa, pyydä lähettämään tavarat sitä kautta niin säästät alvit ja muutaman harmaan hiuksen :slight_smile:

Onhan tuolta Kiinasta tullut tilailtua tavaraa ja sen ainoan kerran kun paketti on jäänyt tullipostiin, niin tilauksessa ei ollut mitään epäselvyyttä. Meikäläisen kokemuksen mukaan tämä todennäköisyys riippuu paketin koosta ja lähtettäjästä… Isohko paketti Kiinalaiselta sähkötupakkatukulta jää aivan varmasti tulliin, mutta pienempi elektroniikkapaketti (vaikkakin kalliimpi) tuntemattomalta nyrkkipajalta tulee kiltisti läpi.

Eivät suostuneet lähettämään Saksan varaston kautta. :frowning:

Laske alvit ja tarkasta tullimaksu. Jos niidenkin kanssa kannattaa, niin ota riski ja rakastu kiinalaiseen. Jos kestää worst casen ilman itkua, niin todennäköisestihän tuossa vain voittaa…

Mitäs jos huomaan että tullit ja alvit tulee liian kalliiksi, voinko jättää paketin noutamatta kokonaan? Mitä tulli siitä tuumaa?

No tuotahan kannattaa kysyä tullilta eikä minulta. Täältä löytyy asiaa helppotajuisesti. Laske etukäteen äläkä turhaan kokeile… Hinta toimituskuluineen kertaa tullimaksu 0-10% kertaa ALV 23%. Neljästä sadasta siis about satanen, mutta laske itse äläkä minua syytä :wink: