Avoimet tyopaikat: Projektipäällikkö, UPM-Kymmene Oyj

Yhtiössämme työskentelee globaalisti noin 19 600 henkilöä. UPM uudistaa bio- ja metsäteollisuutta. Rakennamme kestävää tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Paper Europe and North America ja UPM Plywood. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti, ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa. UPM – The Biofore Company – upm.fi

Lappeenrannan biojalostamomme on ensimmäinen askel kohti UPM:n tavoitetta kasvaa merkittäväksi toimijaksi puupohjaisten biopolttoaineiden tuotannossa. Toivottavasti sinulla on halua olla mukana tässä matkassa. Nyt Lappeenrannan biojalostamon tuotannon kehittämiseksi haetaan

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääset mukaan kehitystiimiin ja olet mukana toteuttamassa jalostamon kehityshankkeita. Tehtävä kestää n. 1,5 vuotta ja alkaa vuoden 2017 alussa.

Päätehtävät ja vastuualueet
Projektipäällikön tärkeimpänä tehtävänä on projektin kokonaisvaltainen hallinta. Projektipäällikkö vastaa siitä, että projekti etenee suunnitelman mukaan ja suunniteltujen kustannusten puitteissa sekä sopimusten mukaisesti.

Projektipäällikkönä vastaat erilaisten selvitysten ja projektien toteuttamisesta UPM Lappeenrannan biojalostamolla. Toimit sopimusten vastuuhenkilönä, kommunikoit suunnittelutoimiston suuntaan sekä teet päätöksiä projektin etenemisen suhteen. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu projektin toteutussuunnitelman laatiminen, resurssien, aikataulujen, tehtävien, kustannusten ja dokumentoinnin suunnittelu sekä riskien ennakointi. Toimit yhteistyössä biojalostamon henkilöstön sekä urakoitsijoiden kanssa.

Vaatimukset
Projektipäällikkönä osaat hallita eteen tulevia ongelmia, priorisoida ja resursoida asioita. Kykenet tekemään kompromisseja, jotka edesauttavat projektin laadukasta toteutusta. Lisäksi sinun täytyy pitää huoli siitä, että tehtävät tulevat tehdyiksi ja että tehtävien laatu täyttää kriteerit. Projektipäällikön tulee luoda projektiin sellainen ilmapiiri, että se edesauttaa tehtävien suorittamista laadukkaasti ja nopeasti.

Tehtävässä sinua tukee tekninen koulutus sekä omaat kokemusta projektitoiminnasta. Erityisesti kokemus toiminnasta suunnittelutoimistojen kanssa auttaa tehtävässä. Lisäksi olet turvallisuusorientoinut ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Muut tiedot
Kysy lisää mahdollisuudesta soittamalla Santeri Forsténille, puh. 040 653 1090.

Tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden näyttää osaamista ja kehittyä työuralla. Ota rohkeasti yhteyttä!

Täytä hakemus oheisen linkin kautta 29.01.2017 mennessä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 020 414 6600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Apply: express.candarine.com/campaign/ … f269ac4293