Alle nollan lämpötilassa RuuviStation näyttää RuuviTagin lämpötilaksi 0°C

Hei,

Ostin ensimmäiset 6kpl RuuviTageja joulukuussa 2018. Harmi kun nyt ei ole tageja ilmanpaineanturin kanssa, muuten olisi mennyt niitä BF tarjouksen kautta pukin konttiin.

Nyt päivittelin noihin kuuteen Tagiin firmwaren, että saan tagien historian synkronoitua RuuviStationiin, todella kätevä ja hyvä ominaisuus ja hienoa että sen saa myös näihin vanhoihin “alkuperäisiin” tageihin!

Tein firmware päivityksen RuuviStationilla (1.6.3), jolla tageihin meni (v.3.30.4) näppärästi ja ongelmitta. Ongelma on nyt se että ne tagit, jotka ovat ulkona tai sellaisissa paikoissa, jossa lämpötila menee pakkasen puolelle näyttävät RuuviStationissa nollan alapuolella 0°C. Eli firmware päivityksen jälkeen tageista tuli nollan alapuolella olevissa lämpötiloissa käytännössä käyttökelvottomia :neutral_face:

Olisko korjattu ja toimiva firmware tulossa milloin jakeluun RuuviStationin kautta?

Hei,

Pahoittelut ongelmat RuuviTagien kanssa. Tämä ongelma lämpötilan kanssa on versiossa 3.31.0, ja se on korjattu versioon 3.31.1 jota testaamme parhaillaan. Ruuvi Station päivitti versiota 3.31.0 parin päivän ajan ennen kuin huomasimme ongelman, ja nyt Ruuvi Station päivittää versiota 3.30.4 tageihin.

Ongelman ei pitäisi vaikuttaa tageihin joissa on 3.30.4, omissa tageissani on 3.30.4 ja ne näyttävät negatiivisia lämpötiloja. Voi kuitenkin olla että Ruuvi Station -applikaatio päivittää jossain tapauksessa 3.31.0 -firmwaren tagiin, en oikein keksi mitä muuta tässä olisi voinut käydä.

Katsomme saisimmeko tämän ongelman toistettua jotenkin, ilmeisesti Ruuvi Station applikaatio sanoo että tageissasi on 3.30.4?

3.31.1 on tarkoitus saada julkaistua Ruuvi Stationin kautta ulos viimeistään ensi viikolla, se viimeistään ratkaisee ongelman

Moi,

Kiitos nopeasta vastauksesta!

RuuviStationissa, päivitä laiteohjelmisto -valikossa uusin saatavilla oleva versio on minulla v3.30.4. Samasta valikosta saan myös melkein heti ilmoituksen että laitteissa on jo viimeisin saatavilla oleva päivitys mutta Tageissa olevaa versiota Station ei näytä.

En muista tarkkaa päivää milloin asensin FW päivitykset, jokunen viikko siitä on. Ajallisesti on ihan mahdollista että silloin tageihin meni tuo v3.31.0 ja nyt RuuviStation sitten tarjoaa vanhempaa v3.30.4 joka nyt on jakelussa.

Onko muuta keinoa tarkistaa tageissa oleva FW? Tarvitsetteko jotain muita tietoja mistä voisi olla apua?

Hei,

Tageista voi lukea versionumeron myös NFCllä, itse käytän appia “NFC Tools”

Heips,

Tällainen tulee NFC Toolsilla:
SW: Ruuvi FW v3.31.0+default

Hei,

Kyseessä on siis versio jossa bugi on. Ruuvi Station-appin pitäisi osata tarjota päivitystä takaisin versioon 3.30.4, käytätkö iOS- vai Android-appia?

Joka tapauksessa korjattu versio 3.31.1 valmistuu tällä viikolla.

Moikka,

Joo, RuuviStation ei osaa tarjota takaisin v.3.30.4, tai näyttää sitä mikä FW tageissa on. RuuviStation1.6.3 Android on käytössä.

Kiitos lisätiedoista.

@Denis_Andreev We have a RuuviTag running buggy 3.31.0 FW and Ruuvi Station Android 1.6.3 does not downgrade it to 3.30.4. Is this expected, I think the downgrade feature has already been added to Android?

1 Like

It was already fixed in later version. I’ll promote this version after testing. For now better use nRF Connect to downgrade

Hi,

If FW v3.31.1 are availeble in RuuviStation in this week, I can wait and then install upgraded FW.

Now it’s available https://ruuvi.com/software-update/

1 Like

Nyt on tagit päivitetty ja taas toimii pakkasellakin :grinning_face_with_smiling_eyes::+1:

1 Like