AERY 32 ja Porox

Molemmat Made in Finland.
aery32.com/
porox.fi/
Hienoa,ett√§ kotimaastakin alkaa n√§it√§ l√∂yty√§‚Ķkenties tulevaisuuden ‚Äúarduinoja‚ÄĚ. :wink:

Jooh, Aery vaikuttaa vallan näppärältä alustalta, kun siihen on tukea/koodiakin tarjolla pelkän raudan lisäksi. Siitä löytynee lähiaikoina juttua Ruuvipenkistäkin :sunglasses:

Laittelin tuossa palautetta AERY 32:lle,että voisivat tehdä myös kotisivunsa suomen kielellä,kun kerran on suomalainen yritys/yrittäjä. Toki ymmärrän,että ne päämarkkinat on ulkomailla,mutta kun kuitenkin
osa markkina kohde olemme me suomalaiset harrastelijat,koululaiset ym.tavalliset kaduntallaajat.

Eikö toi ENG osaaminen ole vaatimus elektroniikka alalla.
Etippä jotain isompien piirien datalehtiä esimerkiksi suomeksi :slight_smile:

Tollasen käännöksen google tarjoaa
translate.google.com/translate?s … rt&act=url

Voisiko joku ystävällisesti valistaa minua. Mikä ihmeen tarkoitus noilla on? Kotimainen tuottaja opetusalustalle? Arduino on jo olemassa.

Riittääkö siihen, että jokin lankku, joka tarjoaa ledejä ja nappeja? Varsinkin kun kaikki ovat aina AVR pohjaisia ja saman mikrokontrollerit pyörivät.

Kaunis systeemi olisi mielestäni jokin pinottava alusta. Levyjä päällekkäin ja pari dippiä, millä saa valita järjestyksen. Tai vielä parempi. Järjestys tulee suoraan pinojärjestyksestä. Järjestyksellä sinänsä ei ole mitään väliä, kunhan kaikki I/O toimii kun toivoo. Niin ja kaikki osat sopisivat toistensa kanssa.

Minä haluaisin nähdä jotain tän päällä opetettavan:
greenarraychips.com/home/products/index.html
greenarraychips.com/home/doc … udget.html

144 ydintä, ahdas paikka, pakko oppia ajattelmaan sitä rautaakin. vattuATK:n platena voisi olla kohtuu hieno… Ongelma on vain colorforth. Se on windows ohjelma :frowning:

No voi kilin kellot ja pässin munat!
Limba: Kyllä,…olet oikeassa! Jos aiot ammattilaiseksi,on hyvä hallita ENG.Mutta on myös meitä elektroniikan/sulautetun harrastelijoita…nuoria ja vanhoja…joista ei sitten koskaan tule ammattilaisia,mutta haluavat rakennella ajan kulukseen.Elektroniikka on hyvä ja hieno harrastus.
Vuokko: Mikäkö tarkoitus noilla on?No…ehkä rahastus,en tiedä.Mutta silti:
Made in Finland=Suosi suomalaista=työtä suomalaiselle/suomalaisille.
(Mutta totta on : Arduino…se on kyllä hyvä…helppo…aloittelijoile sopiva.Ja tuskin suomesta tulee vastaavaa…? )

No toi AERY32 on AVR32:lla tehty eli ARM sarjan kilpailija. Sen takia Atmellilta ei ole näkynyt mitään ARM Cortex sarjan prossia.

Edit:
Tuo taitaa päihittää Arduinon laskentatehossa mennen tullen.