Ääntä waveshieldillä

Tulipa ostettua Adafruitin Waveshield joka vaikuttaa passelilta omiin tarpeisiin. Esimerkkikoodeilla sain tarkistettua laitteen toiminnan, mutta sitten ongelmat alkoivat.

Adafruitilla on kattavat ohjeet shieldin käyttöön, mutta kaikki esimerkit ovat yleiskattavia miljoonine painonappeineen ja lcd näyttöineen. Tämä aiheuttaa suurta ongelmaa sisäistäessä laitteen ohjausta.

Tarve projektissani kuitenkin on oikea merkkiääni oikeaan aikaan oikeassa tilanteessa. Eli lähinnä haussa on minimikoodi jolla voidaan toistaa tietty tiedosto ohjelmakoodin seassa. Googlea olen nyt käyttänyt useita tunteja ja lopputulos on aina sama. Löytyneet ohjeet on tasoa “Katso esimerkkiä X ja sovella sitä tavalla Y jättäen pois kohdat Z ja Å lisäten Ä:n tilalle Ö.” Siis hä? Mikä on tarpeellista ja mikä turhaa?

Jos joku osaa ja viitsii tehdä palveluksen koko yhteiskunnalle, niin seuraavalla ainakin pääsisin alkuun (ja uskon että moni muukin)

Pelkästään ohjelma joka toistaa esim.wav kerran. Ja jos haluaa hifistellä niin lisäksi ohjelma joka toistaa esim.wav kerran painettaessa nappia.

Kiitokset jo etukäteen.