Äänisignaalin mukaan vilkkuvat ledit

Minulla on äänisignaali ja 12v tasajännitettä. Millaisekohan kytkennällä/järjestelmällä saisin 5-6kpl led-valoja palamaan ala- tai ylätaajuuksien tahtiin?
Pieni kolvailu onnistuu, mutta suurin kysymysmerkki on että mistä päin Kiinaa saisi tilattua osia tälläiseen? Alan sanasto on hakusessa, joten melko perinpohjaiset ohjeet olisivat paikoillaan. Piirokset auttavat paljon ja kaikenmaailman kytkentäkaaviot
Jonkinlainen säätömahdollisuus olisi hyvä

Tuossa on linkki yhen piirin datalehteen, ite oon tolla etusivun kytkiksellä tehny parikin vu-mittaria ja hyvin ovat toimineet.
circuitstoday.com/wp-content … lm3915.pdf

IC:nä lm3915, joka muistaakseni aikas helposti saatavilla ihan suomestakin, lm3914 on muistaakseni aikas lailla samanlainen, erona piireillä oli muistaakseni se, että toisessa oli lineaarinen ja toisessa desibelien mukaan menevä asteikko ledien syttymispisteille.

Valmiissa kytkiksessä on kymmenen lediä, mutta ylimääräiset voinee korvata sopivilla vastuksilla.

Ainiin, ja onko äänisignaali, johon mittari kiinnitetään linja-, vai kaiutintasoista, yllä esitetty versio on tarkoitettu linjatasoiseen signaaliin, kaiutintasoiseen signaaliin on täysin toisenlaiset mittarit, jotka yleensä eivät tarvitse edes ylimääräistä jännitelähdettä, vaan ottavat tarvitsemansa virran suoraan kaiutinlinjasta.

Alla linkki kaiutinlinjaan kytkettävään mittariin;
partco.biz/verkkokauppa/prod … s_id=14625

Kiitoksia linkeistä. Kyseessähän on automankasta tuleva äänisignaali joka menee kaiuttimelle, joten kaiutintasoinenhan tuo lienee?
Ja toimiiko tuo millä tavalla, liikkuvatko ledit millaisilla taajuuksilla vai näyttävätkö pelkän tehon joka kulkee johdossa?